Kapu

telepítés

Egyedi kertkapu, legyezőkapu telepítés

Megbízás jellege

Egyedi kertkapu telepítés

 

Ajánlott kaputechnikai termék

Egyedileg tervezett, gyártott kertkapu speciális kapunyitó automatikával

A közelmúltban sikeresen telepítettünk egy teljesen új megoldással rendelkező egyedi kertkapu, legyezőkapu bejáratot!


Kertkapu szempontjából hosszú ideig két lehetőség közül választhattunk: egy- vagy kétszárnyú nyílókapu, illetve toló- vagy úszókapu. Ezek telepítése is nagyban függ az udvar méretétől. Valamint nem árt, ha a megoldás egyben praktikus is.


A legyezőkapu egy, a mai napig tartó kutatás-fejlesztési munka eredménye, mely teljesen különleges és elegáns megoldással rendelkezik!

Mindenki számára bátran ajánljuk, de elsődlegesen azok számára jelent megoldást akiknek helyproblémáik vagy ferde bejárati síkjaik vannak! Ez a helyzet pedig nagy százalékban fennállhat hegyvidéki ingatlanok esetében.
Ennek a megoldásnak köszönhetően a kapu szárnyak eltűnnek a kapuoszlopok belső szerkezetében, így teret nyerhetünk a bejárat közvetlen környezetében! A helyhiány és a ferde síkok többé nem jelentenek problémát. Innovatív rendszerének köszönhetően a kapu összes méretét a minimumra csökkenti!
A kapuk minden egyes darabja kézzel készül, különböző formákkal lehet megváltoztatni, hogy teljesen egyedivé váljon a személyes igények alapján! Borításuk különböző színvariációkban elérhető a pasztelltől a fémesig, mint például a „rozsda hatású”. Ha szeretné még személyesebbé tenni a kapuját, akkor rengeteg opció, valamint szín közül választhat.
A kapu maximális mérete 3,60 méter (oszlopokkal együtt 4,40 méter), szabványos magassága 2,00 méter!
Mindössze 13 másodperc alatt nyílik vagy záródik be teljesen! Áramkimaradás esetén csak annyit kell tennie, hogy a mellékelt kulccsal aktiválja a kioldót, majd minimális kézi erőt kifejtve már mozgatni is tudja a kaput!
 
Természetesen, mint minden kapu, a legyezőkapu is elhasználódik, de kevesebb karbantartást igényel, mint a standard nyíló- vagy tolókapu! Elfelejtheti az időjárás okozta problémákat, az év bármely időszakában megbízhatóan működik!

Amennyiben egyedi kertkapu, esetleg legyezőkapu telepítése érdekelné, vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot, hogy gyors helyszíni felmérés után pontos ajánlatot adhassunk, Ön pedig mielőbb használhassa új, egyedi kertkapuját!

egyedi_kertkapu_legyezokapu.png