Garázskapu szerviz

30 éves tapasztalattal

ajánljuk garázskapu szerviz szolgáltatásunkat,

legyen az szekcionált vagy billenőkapu

Garázskapu szerviz

Dr.GATE garázskapu szerviz - A kerttel rendelkező háztartások többsége billenő- és szekcionált garázskapukat használ, melyek a legkülönfélébb kivitelben telepíthetőek. Azonban a GATE Csoport tagjaként 30 éves tapasztalattal rendelkezünk garázskapu szerviz terén, minden problémára megoldást találunk.

A garázskapuk működtetése sokféle módon lehetséges; a legelterjedtebb a rádiótávirányítás, de nyitható a garázs kulcsos kapcsolóval, kódtasztatúrával, kaputelefonról vagy akár teljesen automatikusan, hurokérzékelő jeléről is. A biztonság, valamint kényelem érdekében ezen kapuk ujjbecsípődés elleni védelemmel ellátott, hőszigetelt garázskapuk lehetnek.

Mint minden eszköz esetében, itt is felmerülhetnek tipikus hibák, mint szekcionált kapu esetén panel törés, biztonsági fotocella törés. Ezekre különösen érdemes odafigyelni, hiszen probléma esetén a hiba bejelentése, garázskapu szerviz kihagyása későbbi komolyabb problémákkal, akár a komplett garázskapu cseréjével járhat, mely úgy már igencsak költséges.

A Dr.GATE garázskapu szerviz célja a hibabejelentést követően a lehető legrövidebb időn belül kiszállni a helyszínre, hogy technikusaink mielőbb elhárítsák a bejelentett hibát. A non-stop hibabejelentés, azonnali reagálás, a folyamatos alkatrészellátás a biztosítéka annak, hogy szakembereink a lehető leghamarabb kiérjenek a helyszínre, a hibaelhárítás pedig azonnal megkezdődhessen. A kaputechnikai berendezések sürgősségi hibaelhárítását rövid határidővel vállaljuk. Szakképzett technikusi csapatunk a kisebb jellegű hibákat azonnal elhárítja, a nagyobb, alkatrészigényes javításokhoz pedig a pótalkatrészeket 24-48 órán belül pótolja. 

A Dr.GATE kapu szerviz saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerben követi végig, valamint rögzíti a kaputechnikai javításokat a bejelentéstől egészen a munka lezárásáig. Ez megkönnyíti a helyszíni felmérést, lerövidíti a javítás folyamatát, általános képet ad a renszeresen általunk javított kapu állapotáról. Pontosan ezen ügyfélközpontú szemlélet miatt ragaszkodnak hozzánk régi ügyfeleink és választanak minket új partnereink. 

Meghibásodás esetén vegye fel a kapcsolatot szakképzett munkatársainkkal, akik rövid időn belül igyekeznek megjavítani a hibás kaput.

Elérhetőségünk:

Szolgáltatásaink

Kapu tervezés, gyártás, telepítés, automatizálás

Toló-, nyíló-, garázskapu helyszíni javítása

Kapunyitó automatika szervize, cseréje

Rádiós rendszer helyszíni bekötése

Távnyitó programozás

Egyéb kaputechnikai termék telepítés

Kaputechnikai berendezés karbantartás

© 2015 GATE Marketing