Kapu szerviz

A Dr.GATE kapu szerviz szolgáltatása

a 30 éves GATE Csoport szakmai tapasztalatával áll rendelkezésére

lakossági garázskapu és kertakpu márkafüggetlen szervizelésében Pest megye területén.

Kapu szerviz a lakosság részére

Show More

Dr.GATE Kapu szerviz – A Dr.GATE Kft. a GATE Csoport tagjaként majd’ 30 éves szakmai tapasztalattal áll rendelkezésére kaputechnikai berendezések teljes körű telepítésében, szervizelésében, karbantartásában. Kapu szerviz szolgáltatásunk keretében vállaljuk garázskapuk (szekcionált kapuk, billenőkapuk), kertkapuk (nyílókapuk, tolókapuk) szervizét, kapuautomatikák szervizét, távnyitók helyszíni programozását, rádiós rendszerek helyszíni bekötését, kapunyitó automatikák cseréjét. Küldetésünk az eszközök mielőbbi szakszerű állapotfelmérése, javítása.

A Dr.GATE kapu szerviz célja a hibabejelentést követően a lehető legrövidebb időn belül kiszállni a helyszínre, hogy technikusaink mielőbb elhárítsák a bejelentett hibát. A non-stop hibabejelentés, azonnali reagálás, a folyamatos alkatrészellátás a biztosítéka annak, hogy szakembereink a lehető leghamarabb kiérjenek a helyszínre, a hibaelhárítás pedig azonnal megkezdődhessen. A kaputechnikai berendezések sürgősségi hibaelhárítását rövid határidővel vállaljuk. Szakképzett technikusi csapatunk a kisebb jellegű hibákat azonnal elhárítja, a nagyobb, alkatrészigényes javításokhoz pedig a pótalkatrészeket 24-48 órán belül pótolja. 

A DrGATE kapu szerviz saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerben követi végig, valamint rögzíti a kaputechnikai javításokat a bejelentéstől egészen a munka lezárásáig. Ez megkönnyíti a helyszíni felmérést, lerövidíti a javítás folyamatát, általános képet ad a renszeresen általunk javított kapu állapotáról. Pontosan ezen ügyfélközpontú szemlélet miatt ragaszkodnak hozzánk régi ügyfeleink és választanak minket új partnereink.

Cégünk a lakossági kapuk minden körülmények között megfelelő, illetve hosszú távú működése érdekében kapu karbantartás szolgáltatást is vállal, melyről bővebben ezen az oldalon olvashat!

Kapu szerviz munkáink

Elérhetőségünk:

Szolgáltatásaink

Kapu tervezés, gyártás, telepítés, automatizálás

Toló-, nyíló-, garázskapu helyszíni javítása

Kapunyitó automatika szervize, cseréje

Rádiós rendszer helyszíni bekötése

Távnyitó programozás

Egyéb kaputechnikai termék telepítés

Kaputechnikai berendezés karbantartás

© 2015 GATE Marketing