Kapuautomatizálás és szakszerviz

Kaputechnikai berendezések széles választékával várjuk ügyfeleinket!

Anyacégünk több mint 30 éves tapasztalatával és szakértelmének támogatásával vállaljuk Pest megye területén a lakossági tanácsadást, tervezést, telepítést, valamint meghibásodás esetén a márkafüggetlen szerviz szolgáltatásunkat. 

Garázsajtó és kapu automatizálás

A billenő és szekcionált garázsajtók automatizálására kiváló megoldásaink vannak, különösen az utóbbit ajánjuk kis helyigénye miatt. Ezek a szekcionált kapuk egyedi méretben és sínvezetéssel gyártható, kis helyigényű berendezések, kiváló hang- és hőszigetelést, valamint vagyonvédelmet biztosító, masszív felépítésű, hosszú élettartamú, könnyen kezelhető szerkezetek. ​

 

Kertkapuk esetében is több megoldás létezik, hogy kapuját motoros távirányítással tegyük vezérelhetővé. Hosszú élettartamú, jó minőségű termékeinkkel garantáljuk a kapunyitás kényelmét.

Szárnyas kapuk automatizálása esetén a kapuszárnyakra szerelt karok szolgáltatják a nyitás műveletét.

Az oldalirányban elmozduló tolókapuk teret spórolnak a nyílókapukkal szemben. Cégünk ehhez főképp a Ditec és Roger automatikákat ajánlja. 

 

Márkafüggetlen kapu szerviz

Lakossági kaputechnikai szakszervizünk gyors és minőségi szolgáltatásokkal, szakképzett munkatársakkal várja megrendelését. Vállaljuk billenő- és szekcionált-, toló- és nyílókapuk teljes szervizét, cseréjét, telepítését. 

Igyekszünk egy kiszállásból szervizelni a meghibásodott berendezést.

Gyakori hibák: Drótkötél szakadás, rugótörés, fotocella törés, idegen tárgy a vezérlődobozban, karbantartás hiánya miatti problémák.

 

Hibabejelentés esetén kérjük, jegyezze fel a kapumotoron található márka- és típusjelzést, hogy kollégáink gyorsabban és hatékonyabban lehessenek segítségére!

Elérhetőségünk:

Szolgáltatásaink

Kapu tervezés, gyártás, telepítés, automatizálás

Toló-, nyíló-, garázskapu helyszíni javítása

Kapunyitó automatika szervize, cseréje

Rádiós rendszer helyszíni bekötése

Távnyitó programozás

Egyéb kaputechnikai termék telepítés

Kaputechnikai berendezés karbantartás

© 2015 GATE Marketing