Kertkapu szerviz

30 éves tapasztalattal

ajánljuk kertkapu szerviz szolgáltatásunkat,

legyen az tolókapu vagy nyílókapu

Kertkapu szerviz

Dr.GATE kertkapu szerviz - A kerttel rendelkező háztartások többsége tolókapukat vagy egyszárnyú-, kétszárnyú nyílókapukat használ telke védelme érdekében, melyek a legkülönfélébb kivitelben telepíthetőek. Azonban a GATE Csoport tagjaként 30 éves tapasztalattal rendelkezünk kertkapu szerviz terén, minden problémára megoldást találunk. 

A kerkapu működtetése sokféle módon lehetséges; a legelterjedtebb a rádiótávirányítás, de nyitható kulcsos kapcsolóval, kódtasztatúrával, kaputelefonról vagy akár teljesen automatikusan, hurokérzékelő jeléről is. A biztonság, valamint kényelem érdekében ezen kapuk jól felszerelhetők.

Mint minden eszköz esetében, itt is felmerülhetnek tipikus hibák, mint biztonsági fotocella törés, szárnyas kapu mozgató kar menetes orsó törése illetve amikor a tolókapu síne eldeformálódik. Ezekre különösen érdemes odafigyelni, hiszen probléma esetén a hiba bejelentése, kertkapu szerviz kihagyása későbbi komolyabb problémákkal, akár a komplett kertkapu cseréjével járhat, mely úgy már igencsak költséges.

A Dr.GATE kertkapu szerviz célja a hibabejelentést követően a lehető legrövidebb időn belül kiszállni a helyszínre, hogy technikusaink mielőbb elhárítsák a bejelentett hibát. A non-stop hibabejelentés, azonnali reagálás, a folyamatos alkatrészellátás a biztosítéka annak, hogy szakembereink a lehető leghamarabb kiérjenek a helyszínre, a hibaelhárítás pedig azonnal megkezdődhessen. A kaputechnikai berendezések sürgősségi hibaelhárítását rövid határidővel vállaljuk. Szakképzett technikusi csapatunk a kisebb jellegű hibákat azonnal elhárítja, a nagyobb, alkatrészigényes javításokhoz pedig a pótalkatrészeket 24-48 órán belül pótolja. 

A Dr.GATE kapu szerviz saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerben követi végig, valamint rögzíti a kaputechnikai javításokat a bejelentéstől egészen a munka lezárásáig. Ez megkönnyíti a helyszíni felmérést, lerövidíti a javítás folyamatát, általános képet ad a renszeresen általunk javított kapu állapotáról. Pontosan ezen ügyfélközpontú szemlélet miatt ragaszkodnak hozzánk régi ügyfeleink és választanak minket új partnereink. 

Meghibásodás esetén vegye fel a kapcsolatot szakképzett munkatársainkkal, akik rövid időn belül igyekeznek megjavítani a hibás kaput.

Elérhetőségünk:

Szolgáltatásaink

Kapu tervezés, gyártás, telepítés, automatizálás

Toló-, nyíló-, garázskapu helyszíni javítása

Kapunyitó automatika szervize, cseréje

Rádiós rendszer helyszíni bekötése

Távnyitó programozás

Egyéb kaputechnikai termék telepítés

Kaputechnikai berendezés karbantartás

© 2015 GATE Marketing