Kapu
telepítés

Összetett kapurendszer kialakítása

Megbízás jellege

Egyedi kapurendszer telepítés

Ajánlott kaputechnikai termék

Sommer Starter tolómotor, SP 900 oszlopos tolókapu nyitó hajtóműegység, Twist 200EL kétszárnyas kapunyitó motor

Kivitelezés

Kaputelepítés feladatait vállaltuk Ügyfelünknél. A korábban épült családi vagy ikerházak sok esetben kevés autóbeállóval épültek, hiszen a '80-90-es években egy családban többnyire egy autó volt. Azonban a kor előrehaladtával természetessé vált a családonkénti 2, esetleg 3 személygépkocsi fenntartása is.

Jelen kaputelepítés esétben régi, fa borítású kerítésrendszert cseréltünk két ikerházfélhez tartozó területen. Ezáltal két autó helyett négy állhat be a lakások elé.  A korábbi kialakítás, valamint a jelenlegi igények miatt helyenként a lábazatot is meg kellett nyitni a tágasabb tér elérése érdekében. Korábban két tolókapu, továbbá egy személybejárós kis kapu választotta el a magánterületet közterülettől. Ügyfelünk kérésére a területet szakembereink felmérték és a következő, praktikusabb elrendezésben állapodtak meg: 1 db lapozós kapu,1 db teleszkópos kapu, 1 db szimmetrikus tolókapu, továbbá1 db kiskapu. A hely szűke miatt ajánlottuk a szimmetrikus tolókaput. 2 ikerház, 2 beállójából 4 lett a munka elkészültével. 

Az alapos felmérést a telepítés követte. Aluprofilra szerelt kerítésvázakból álló elemekkel rendkívül esztétikus látványt értünk el. A kapuk meghajtására Sommer motorokat ajánlottunk.

Miért éppen Sommer meghajtást ajánlottunk? 

 

A GATE Csoport és DrGATE jó ideje forgalmazza a SOMMER kaputechnikai vállalat termékeit. A német csoport is több kaputechnikával foglalkozó cégből áll, esetünkben természetesen a lakossági, társasházi kapuautomatikák érdekesek. Garázskapu-, valamint nyílókapu meghajtásaik megbízhatóan működnek minden körülmények között. A SOMMER hosszú élettartamú kapumeghajtásaiban még évek múlva is megbízhat. Ez a kiváló minőségnek, egyszerű kezelhetőségnek, a gondos megmunkálásnak, illetve a tanúsítványoknak köszönhető.

A cég megfizethető, gyorsan felszerelhető kapumozgató automatikákat kínál. Közülük ez esetben a Sommer SP 900 oszlopos tolókapu nyitó hajtóműegységet, Starter tolómotort, illetve Twist 200EL kétszárnyas kapunyitó motort telepítettük.

Az SP 900 oszlopos tolókapu meghajtás egyedülálló kivitelű a maga nemében, hiszen a kapu megtámasztását nyújtó oszlop egyúttal helyet biztosít a motornak és a vezérlésnek is. Emellett esztétikus, starpabíró, akár ipari kapuk mozgatására is ajánlott.

Amennyiben kaputelepítés vagy kapucsere jön szóba az Ön háza táján is, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik igyekeznek optimális megoldást találni!

kaputelepites.png