Kapu

telepítés

Legyezőkapu telepítése

Megbízás jellege

Legyezőkapu telepítés

Ajánlott kaputechnikai termék

Speciális kapumotor

Kivitelezés

Legyezőkaput telepítettünk ügyfelünknél, egyedi körülmények között. Helytakarékosságból a kapu legyezőalakban nyílik fel.

A közelmúltban sikeresen telepítettünk egy teljesen új megoldással rendelkező kertkapu bejáratot!
Ez a kapu, egy a mai napig tartó kutatás-fejlesztési munka eredménye, mely teljesen egyedi és elegáns megoldással rendelkezik!


Mindenki számára bátran ajánljuk, de elsődlegesen azok számára jelent megoldást akiknek helyproblémáik vagy ferde bejárati síkjaik vannak!


Ennek a megoldásnak köszönhetően a kapu szárnyak eltűnnek az oszlopok belső szerkezetében, így teret nyerhetünk a bejárak közvetlen környezetében!
A helyhiány és a ferde síkok többé nem jelentenek problémát. Innovatív rendszerének köszönhetően az összes méretet a  minimumra csökkenti!


A legyezőkapu minden egyes darabja kézzel készül, különböző formákkal lehet megváltoztatni, hogy teljesen egyedivé váljon a személyes igények alapján!
Borításuk különböző színvariációkban kapható a pasztelltől a fémesig, mint például a „rozsda hatású”, ha szeretné még személyesebbé tenni a kapuját, akkor rengeteg opció és szín közül választhat megrendelő.
 
A  maximális mérete 3,60 méter (oszlopokkal együtt 4,40 méter), szabványos magassága 2,00 méter!
Mindössze 13 másodperc alatt nyílik vagy záródik be teljesen!


Áramkimaradás esetén csak annyit kell tennie, hogy a mellékelt kulccsal aktiválja a kioldót, és minimális kézi erőt kifejtve mozgatni tudja a legyezőkapu szárnyait!
 
Természetesen, mint minden kapu, a legyezőkapu is elhasználódik, de kevesebb karbantartást igényel, mint egy nyíló- vagy tolókapu! Elfelejtheti az időjárás okozta problémáit, az év bármely időszakában megbízhatóan működik!

egyedi_kertkapu_legyezokapu.png