Kiemelt bejegyzések

Komplex kaputechnikai projekt befejezése

December 28, 2017

 

Gyakran megesik magánházak esetén is, hogy komplex munkával bíznak meg minket. Így történt a már korábban említett projekt kapcsán is, mely keretén belül a DrGATE csapatát 10 m széles tolókapu, kétszárnyú tolókapu, továbbá két darab kétszárnyú nyílókapu telepítésével bízta meg partnerünk. A megbízás nem volt meglepő, hiszen a GATE Csoport tagjaként cégcsoportunk már hozzászokott partnerei legkülönfélébb megbízásaihoz. Több mint 28 évünk alatt lehetőségünk nyílt megismerni a kaputechnikai piac minden szegmensét. Megtanultuk, miként kezeljünk újabbnál újabb kihívásokat, melyek az ipar, közületek, társasházak, továbbá magánházak igényeit kielégítő kaputechnikai termékek megjelenésével számos feladatot állítottak elénk.

 

A piacon fellelhető mindenféle kaputechnikai márka termékét telepítettük vagy szervizeltük, így elegendő tapasztalatot szereztünk a komplex feladatok megoldásához.

 

A kívülről is modern otthonhoz kifejezetten illenek a tervezett, DrGATE lakossági kaputechnikai szakszerviz által beépített kapuk. Magánház esetében pedig különösen fontos a biztonság, melyet mindvégig szem előtt tartottunk a tervezés, telepítés során.

 

Az említett toló- vagy úszókapu 10m-es, melyet horganyzott kivitelű, RAL színre festett felület került, hasonlóan a kétszárnyú tolókpauhoz, mely exkluzív kinézetet, továbbá látványos működést biztosít.  

 

A kapuk Roger meghajtásúak. A Távnyitó boltunk által is forgalmazott Roger több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik garázskapuk, lakossági, kereskedelmi, valamint ipari kapuk automatikájának gyártásában. Rendkívül egyszerű, kényelmes, biztonságos, kiváló minőségű kaputechnikai berendezéseket gyárt. 

 

Ez esetben a DrGATE technikus csapata által telepítésre került 1 darab Roger H30/640 kapunyitószett. A Távnyitó bolt specifikációi alapján a H30 egy önzáró kapumotor, mechanikus végállás kapcsolóval, beépített vezérléssel (lassítás, kiskapu funkció, időzített zárás), 2 darab fémházas kapunyitóval, egy kétcsatornás vevővel, egy pár M001-es fotocellával, valamint a fogasléccel.

 

Ezen kívül még két Roger R30/1205 kapunyitószettet telepítettünk, melyet 1200 kg kapusúlyig ajánljuk. A szett általános tartalma a beépített H70-es vezérlés, optikai enkóder, valamint mechanikus végálláskapcsoló.

 

A DrGATE szakmai csapata minden kaputechnikai telepítés esetén gondosan felméri az igényeket, a helyszínt, ez után megtervezi, megkeresi, kiajánlja a legoptimálisabb kaput, illetve automatikát. Megrendelés után előre egyeztetett időpontban a helyszínen technikus csapatunk telepíti a garázs vagy kertkaput. Keressen minket bizalommal!

Please reload

A GATE Csoport biztonsági intézkedései a koronavírussal kapcsolatban

March 17, 2020

1/10
Please reload

Korábbi bejegyzések

May 15, 2019

Please reload

Archívum
Please reload

Elérhetőségünk:

Profilok

Kaputechnika

Rakodástechnika

Parkolástechnika

Szolgáltatások

Telepítés

Szerviz

Karbantartás

GATE Távnyitó Kft.

© 2015 GATE Marketing

GATE Csoport