Kiemelt bejegyzések

Zoom 180 biztonsági fotocella, infrasorompó

February 13, 2018

 

Egy otthon esetében a biztonságtechnika rendkívül fontos szerepet játszik, hiszen legfőbb célunk kívül tartani a betolakodókat otthonunkból. Azonban fontos észben tartani, hogy nem csak a betolakodók veszélyeztethetnek minket, háziállatainkat, tárgyainkat. A kaputechnikai berendezések robosztus készülékek, melyek működtetése akár anyagi kárral, súlyosabb esetben személyi sérüléssel is járhat. A fotocella, más néven infrasorompó ugyan apró résznek tűnik a kaputechnika területéről, ám biztonsági funkcióval rendelkező berendezés. Feladata, hogy a kapu síkjában tartózkodó személyt vagy tárgyat érzékelje, ezzel megelőzze a véletlen rácsukódást.
 
A biztonsági fotocella pár egymással szemben, a kapu két oldalán elhelyezett készülék, melyek adó és vevőként szolgálnak. Amennyiben a köztük húzódó infrasugarat egy áthaladó személy vagy jármű megszakítja, a mozgásban lévő kapu azonnal megáll vagy elindul az ellenkező irányba. Egy síkban mozgó automatika esetén mint például a garázs, valamint a kerti tolókapuk a fotocella / infrasorompó a berendezés mozgási síkja elé vagy mögé kerül telepítésre. A fotocella felszerelési magassága lakossági környezetben általában 40-50 cm, így kevésbé van esélye a szennyeződésnek.
 
A GATE Távnyitó szaküzletek és webshop kínálatában többféle infrasorompó megtalálható. Közülük most a Zoom 180 típusú eszközt szeretnénk bemutatni. Ezt az elemes biztonsági fotocellát akkor ajánljuk, amikor a kapu két oszlopa nincs összekábelezve, valamint ez a megoldás nem is áll módunkban. A fotocella hatótávolsága 20m, ezáltal elég széles kapunyíláshoz alkalmas. Az érzékelő 180 fokban állítható. Kivitelénél fogva kültérre is kiválóan alkalmazható.
 
2018. februárjában újra indult "Őrült Akció" keretében a Zoom 180 biztonsági fotocella / infrasorompó készüléket vásárolhatja meg, 12 900Ft+ÁFA helyett 8900Ft+ÁFA áron. Kérdés esetén kollégáink szívesen válaszolnak! Vegye fel velük a kapcsolatot!

Please reload

A GATE Csoport biztonsági intézkedései a koronavírussal kapcsolatban

March 17, 2020

1/10
Please reload

Korábbi bejegyzések

May 15, 2019

Please reload

Archívum
Please reload

Elérhetőségünk:

Profilok

Kaputechnika

Rakodástechnika

Parkolástechnika

Szolgáltatások

Telepítés

Szerviz

Karbantartás

GATE Távnyitó Kft.

© 2015 GATE Marketing

GATE Csoport