Kiemelt bejegyzések

Ditec Obbi szett telepítése

May 25, 2018

A Ditec márkát szerencsére már szükségtelen bemutatnunk. A kaputechnika területén található Ditec termékek kiváló minőségűek, komoly referenciával rendelkeznek. Gyárakban, szerelőcsarnokokban, közintézményekben, bankokban, valamint magánházakban működnek már hosszú ideje.

 

Ügyfelünk azzal keresett meg minket, hogy automatizáljuk a már meglévő kétszárnyú kapuját. Kapu automatizáláskor azonban különös figyelmet igényel a kapuszárnynak megfelelő motor kiválasztása, hiszen különböző időjárási hatásoknak, sokszor nehéz igénybevételnek vannak kitéve. Sok esetben találkozunk a kapu méretének nem megfelelő kapunyitó motorral, mely a kertkapu rossz működéséhez, a kapuautomatika túlhajszolt igénybevételéhez, tönkremeneteléhez vezethet.

 

Ehhez a kapuhoz alapos felmérés után a DrGATE szakértője a Ditec OBBI, külső meghajtású nyílókapu automatika szettet ajánlotta, mely akár 3 m-es kapuszárnyig alkalmazható.

 

A DITEC márka a luxust, valamint a prémium minőséget képviseli a kapunyitók világában. A Ditec olyan teljes gyártmányválasztékot tud biztosítani, amely könnyen felszerelhető minden méretű kapura, valamint alkalmazható mindenféle jellegű használatra.

 

A Ditec Obbi szett kizárólag lakossági kapuk automatizálására ajánlott. Multifunkcionális vezérlővel van szerelve (akadályérzékelés, max. erejű indítás, automata zárás, sebesség szabályozás, integrált rádióvevő egység stb.). Alap esetben végállás kapcsolókat nem igényel, nyomaték érzékelésével állítja meg a motor mozgását. Rendelhető végállás kapcsolókkal ellátott kivitelben is.  Karcsú, elegáns kialakítás, ami könnyen illeszthető minden típusú kapukerethez. A Ditec Obbi önzáró hajtóművel rendelkezik, melyet áramszünet esetén kulccsal lehet kioldani, vagy akkumulátoros készlet csatlakoztatásával szünet mentesíteni.

 

A DrGATE által telepített DITEC termékekre 1 év garanciát biztosítunk, mely akár 5 évre is kibővíthető! Ennek feltétele, hogy évente egy alkalommal megelőző karbantartást végeztessen cégünkkel. Ez esetben ügyfelünk karbantartási szerződést kötött, ezáltal kapuja mechanikáját hosszú távon biztonságban tudhatja.

 

A Ditec Obbi szett a GATE Távnyitó szaküzleteiben, továbbá webshopján is megtalálható. Amennyiben a szettet szereléssel együtt igényli, melyet a DrGATE munkatársai végeznek, akkor listaáron tudjuk adni, melyre természetesen 1 vagy 5 év helyszíni garanciát biztosítunk a fent leírtaknak megfelelően.

 

A telepítés díja a helyszíni adottságok figyelembe vételével minden esetben egyedileg kerül megállapításra. A termék ára nem tartalmazza a helyszíni telepítés díját!

 

Kérje a DrGATE munkatársai segítségét elérhetőségeink egyikén!

Please reload

Kapunyitó motor márkáink: Ditec

April 11, 2019

1/10
Please reload

Korábbi bejegyzések

May 15, 2019

March 12, 2019

Please reload

Archívum
Please reload

Elérhetőségünk:

Szolgáltatásaink

Kapu tervezés, gyártás, telepítés, automatizálás

Toló-, nyíló-, garázskapu helyszíni javítása

Kapunyitó automatika szervize, cseréje

Rádiós rendszer helyszíni bekötése

Távnyitó programozás

Egyéb kaputechnikai termék telepítés

Kaputechnikai berendezés karbantartás

© 2015 GATE Marketing