Kiemelt bejegyzések

Megújul és bővül a Dr.GATE lakossági kaputechnika

July 10, 2018

 

Örömmel jelentjük be, hogy a Dr.GATE 2018. júliusától önálló cégként, a GATE Távnyitó Kft-ből kiválva folytatja tevékenységét a GATE Csoporton belül, a neve Dr.GATE Kft. Az eddigi lakossági kaputechnikai szakszerviz további szolgáltatásokkal bővül, melyet részletesen bemutatunk.  

 

A Dr.GATE Kft. Magyarország egyik piacvezető kaputechnikai cégcsoportja, a GATE Csoport oszlopos tagjaként, magas minőségű termékekkel, kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokkal áll partnerei rendelkezésére. A GATE Csoport csaknem 30 éves múlttal széles körű kapu- és rakodástechnikai, valamint tűzvédelmi nyílászáró szakszerviz szolgáltatást nyújt minden szegmens részére országos lefedettséggel, márkafüggetlen képviseletet biztosítva.

 

​Az elmúlt csaknem 30 év során lehetőségünk nyílt megismerni a kaputechnikai piac minden szegmensét. Megtanultuk, miként kezeljünk újabbnál újabb kihívásokat, melyek az egyes szegmensek igényeit kielégítő kaputechnikai, rakodástechnikai, tűzvédelmi termékek megjelenésével számos feladatot állítottak elénk. A piacon fellelhető minden típusú márkát megismertünk, szervizeltünk, megbízható minőségű kaputechnikai terméket telepítettünk.

 

A Dr.GATE 2014. januártól a GATE Távnyitó Kft. részeként vállalta lakossági kaputechnikai berendezések szakszervizét. Az elmúlt évek tapasztalatai, illetve sikerei miatt 2018. júliusától önálló cégként működik, kibővült kapugyártási, valamint 2018. július 21-től 0-24 hibabejelentő és szerviz szolgáltatással.

 

A kibővített szolgáltatások által teljes lakossági kaputechnikai szolgáltatáscsomagot ajánlunk ügyfeleink részére, mely magába foglalja a tervezést, gyártást, telepítést, karbantartást és a szervizt.

 

Telepítés

A megfelelő kaputechnikai berendezés kiválasztása szakértelmet kíván. Ennek keretén belül szakembereink a helyszínt felmérve megkeresik, majd kiajánlják a területre beépíthető legmegfelelőbb eszközöket. A megrendelés után technikus csapatunk rövid idő alatt telepíti a kívánt berendezést, ügyfelünket oktatásban részesíti a szakszerű működtetés érdekében.

 

Szerviz

A Dr.GATE célja hibabejelentést követően a lehető legrövidebb időn belül kiszállni a helyszínre, hogy technikusaink állás idő minimalizálása mellett a hibát elhárítsák. A non-stop hibabejelentés, azonnali reagálás, a GATE Csoport által nyújtott folyamatos alkatrészellátás a biztosítéka annak, hogy szakembereink a lehető leghamarabb kiérjenek a helyszínre, a hibaelhárítás pedig azonnal megkezdődhessen. A kaputechnikai berendezések sürgősségi hibaelhárítását akár 2 órán belül vállaljuk. Szakképzett technikusi csapatunk a kisebb jellegű hibákat azonnal elhárítja, a nagyobb, alkatrészigényes javításokhoz pedig a pótalkatrészeket 24-48 órán belül pótolja. 24 órás ügyeleti rendszert tartunk fenn, hogy partnereinket bármikor azonnal kiszolgálhassuk!

 

Karbantartás

A használatból eredő meghibásodások hatékony elkerülése céljából ajánljuk megelőző kaputechnikai karbantartási szolgáltatásunkat, mely magánházak esetén is rendkívül fontos. A karbantartás hiánya miatt gyorsabban romolhat a berendezések állapota, mely baleset forrása lehet. A rendszeres karbantartás során megelőzhető az elektromos, valamint mechanikus hibák kialakulása, elkerülhetők a kopásokból eredő problémák. Karbantartási szolgáltatásunkban egyénre szabott szerviz-csomagokat ajánlunk. Szakembereink felmérése alapján teszünk javaslatot, hogy milyen gyakorisággal végeztessék el a karbantartásokat. Figyelembe vesszük az eszközök állapotát, a használat gyakoriságát, továbbá a vonatkozó jogszabályokat is.

 

A Dr.GATE Kft. saját fejlesztésű vállalatirányítási rendszerben követi végig, illetve rögzíti a kaputechnikai javításokat a bejelentéstől egészen a munka lezárásáig. Ez megkönnyíti a helyszíni felmérést, lerövidíti a javítás folyamatát. Pontosan ezen ügyfélközpontú szemlélet miatt ragaszkodnak a GATE Csoporthoz régi ügyfeleink és választanak minket új partnereink.

 

Lakossági kaputechnikai szervizünk jelenleg Pest megye területéről, valamint a Velencei tó vonzáskörzetéből várja ügyfeleit, így garantálva a sürgősségi kiszállást, hibaelhárítást.

Please reload

A GATE Csoport biztonsági intézkedései a koronavírussal kapcsolatban

March 17, 2020

1/10
Please reload

Korábbi bejegyzések

May 15, 2019

Please reload

Archívum
Please reload

Elérhetőségünk:

Profilok

Kaputechnika

Rakodástechnika

Parkolástechnika

Szolgáltatások

Telepítés

Szerviz

Karbantartás

GATE Távnyitó Kft.

© 2015 GATE Marketing

GATE Csoport