Kiemelt bejegyzések

Kapunyitó motor márkáink: SOMMER

June 14, 2019

Kapunyitó motor márkáink sorozatunkban bemutatjuk a DrGATE által forgalmazott, legmegbízhatóbb lakossági kaputechnikai motorok gyártóit, valamint a cégek által kínált termékeket. Jelen esetben a Sommer márkát.

 

A GATE Csoport és DrGATE jó ideje forgalmazza a Sommer kaputechnikai vállalat termékeit. A Sommer csoport is több kaputechnikával foglalkozó cégből áll, esetünkben természetesen a lakossági, társasházi kapuautomatikák érdekesek. Garázskapu-, valamint nyílókapu meghajtásaik megbízhatóan működnek minden körülmények között. A SOMMER hosszú élettartamú kapumeghajtásaiban még évek múlva is megbízhat. Ez a kiváló minőségnek, az egyszerű kezelhetőségnek, a gondos megmunkálásnak, illetve a tanúsítványoknak köszönhető. 

 

A garázsnyitó motorok a SOMMER által fejlesztett, együttfutó motoros meghajtórendszerrel vannak felszerelve. Működésük ezáltal rendkívül halk, a motorok hosszú élettartamúak. A motor futókocsija egy megfeszített láncon mozog, így nincs sem súrlódási vesztség, sem erővesztés. Ezekből a DrGATE kínálatában az Aperto és Base modellek találhatók meg. 
A SOMMER APERTO A550 és A800 garázsnyitó szettek halk, csendes működést biztosítanak a 24 V DC motornak köszönhetően lágy indítás, lágy megállás mellett.

A SOMMER BASE modell billenő, valamint szekcionált garázskapuhoz ajánlott, lágy indítást, megállást biztosítva, automatikus erőtanulással és akadályérzékeléssel ellátva.

 

A SOMMER megfizethető, gyorsan felszerelhető nyílókapu mozgató automatikákat kínál. Elég egy gombnyomás, a kapu máris teljesen automatikusan nyílik / záródik. SOMMER Twist nyílókapu meghajtásainkat egyszerű / gyors felszerelni, vasalatai állíthatóak, hegeszthetőek vagy csavarozhatóak. A tolórúd rozsdamentes, teljesen zárt alumínium házban foglal helyet, amelyet egy rozsdamentes menetes orsó mozgat. Nincs szükség a kapu szárnyakhoz, a kapunyílás közepére ütközőt kiépíteni, köszönhetően a nyitási-zárási állítható, a kapumozgató motorkarokba épített mágneses végállás kapcsolóknak köszönhetően. Szabályozott lágy indítás / megállás, halk működést eredményez az egyenáramú 24 V-os motorkaroknak hála. Kifelé nyíló szárnyas kapuhoz is ajánlott. Ennél a kivitelnél nincs külön jobbos és balos kar, univerzálisan fel lehet azokat helyezni oldaltól függetlenül.

 

A DrGATE weboldalon a Sommer termékekre kínált árakat abban az esetben tudjuk biztosítani, amennyiben a telepítés is nálunk kerül megrendelésre. Garancia tekintetében az 1 év gyári garancia mellé +1 év garanciát biztosítunk, amennyiben karbantartási szerződést köt a DrGATE Kft-vel, amely keretén belül rendszeres műszaki átvizsgálásban részesül a kaputechnikai berendezése.

 

Amennyiben kérdése merülne fel a SOMMER kapu motorokkal kapcsolatban, kollégáink szívesen segítenek a megfelelő motor kiválasztásában, ne habozzon felvenni velük a kapcsolatot!
 

Please reload

A GATE Csoport biztonsági intézkedései a koronavírussal kapcsolatban

March 17, 2020

1/10
Please reload

Korábbi bejegyzések

May 15, 2019

Please reload

Archívum
Please reload

Elérhetőségünk:

Profilok

Kaputechnika

Rakodástechnika

Parkolástechnika

Szolgáltatások

Telepítés

Szerviz

Karbantartás

GATE Távnyitó Kft.

© 2015 GATE Marketing

GATE Csoport