Kiemelt bejegyzések

Kapunyitó motor márkáink: Allmatic

July 9, 2019

Az olasz Allmatic kapumotor márkát a GATE Csoport cégeivel több éve ajánljuk ügyfeleink részére. Széles termékpaletta, teljes körű európai gyártás jellemzi a termékeket a trendi kinézet, minőségi alkatrészei mellett. A folyamatos tesztelés, illetve fejlesztések biztosítják a megbízható, hosszú távú problémamentes működést, ritka meghibásodást. Így teljes biztonsággal kínáljuk mi is ügyfeleink részére. 

Allmatic termékeket több mint 40 országban forgalmazzák világszerte, a gyártó figyelmének középpontjában minden esetben a végfelhasználó áll. Széles termékpalettája garantálja a lehető legtöbb helyre való telepíthetőséget. A 30 éves Allmatic termékei a legjobb ár-érték-minőség képviselői, valamint legszebb dizájnnal rendelkező kaputechnikai eszközeink. Említésre méltó a komplett Olaszországban történő tervezés és gyártás, mellyel a tökéletes minőséget, funkcionális és modern dizájnt garantálják a felhasználó részére. Emellett teljes körű támogatói hátteret biztosítanak a szakszerű beüzemelés, valamint működtetés érdekében. 

 

A modern külsejű Allmatic termékeket jó szívvel ajánljuk lakossági felhasználásra. Általunk kínált termékeik az alábbiak:
- Allmatic Kalos tolókapu automatikák 800-1200 kg tömegű kapukhoz
- Allmatic Kineo 02 ECO és Xtilus kétszárnyú kapunyitó szettek 250-400 kg-os kapuszárnyakig

 

Fontos megemlíteni a rendszeres karbantartás fontosságát is, melyre mi, a Dr.GATE lakossági kaputechnikai szakszerviz különösen nagy figyelmet fordítunk. Hiszen nem elég a jó minőségű terméket beszerezni, arról időről-időre gondoskodni is kell a meghibásodások elkerülése miatt. Kérjen egyéni ajánlatot kapu karbantartásra!

Please reload

A GATE Csoport biztonsági intézkedései a koronavírussal kapcsolatban

March 17, 2020

1/10
Please reload

Korábbi bejegyzések

May 15, 2019

Please reload

Archívum
Please reload

Elérhetőségünk:

Profilok

Kaputechnika

Rakodástechnika

Parkolástechnika

Szolgáltatások

Telepítés

Szerviz

Karbantartás

GATE Távnyitó Kft.

© 2015 GATE Marketing

GATE Csoport