Rádiós rendszereink

Kaputechnikai berendezések széles választékával várjuk ügyfeleinket!

Anyacégünk több mint 30 éves tapasztalatával és szakértelmének támogatásával vállaljuk Pest megye területén a lakossági tanácsadást, tervezést, telepítést, valamint meghibásodás esetén a márkafüggetlen szerviz szolgáltatásunkat. 

Rádiós rendszereink

Márkás és univerzális vevő-adó szettjeink bő választékával várjuk kedves ügyfeleinket.

 

Újdonságként ajánljuk extra biztonságos, ipari minőségű, rendkívül strapabíró, víz- és ütésálló távirányító rendszereinket a svéd Akerströms márka termékeit. Egyedi, 869,8 MHz frekvencián működik, így kicsi az esélye annak, hogy bármilyen más berendezés megzavarhatná a működését. Kétirányú kommunikációja révén biztosít bennünket működéséről.

Az uszodatechnika, öntözéstechnika, kertépítés, hajógyártás, darukezelés területére készült, így teljes mértékben megállja a helyét a lakosság körében is, például téli- vagy vízi sportok kedvelői, motorosok és biciklivel közlekedők számára. A termékről további információt talál a termék weboldalán.

Távnyitó programozás

Vállaljuk ugró- és fixkódos távnyitók programozását mindkét kapunyitó szaküzletünkben. Otthoni programozáshoz, ha az adott rádiós rendszert csak a vevőegység jelenlétében lehetséges programozni, részletes programozási utasítást adunk. Amennyiben ügyfelünk igényli, a programozást kollégánk is elvégzi a helyszínen. Ez esetben kiszállási díjat számítunk fel.

 

Elérhetőségünk:

Szolgáltatásaink

Kapu tervezés, gyártás, telepítés, automatizálás

Toló-, nyíló-, garázskapu helyszíni javítása

Kapunyitó automatika szervize, cseréje

Rádiós rendszer helyszíni bekötése

Távnyitó programozás

Egyéb kaputechnikai termék telepítés

Kaputechnikai berendezés karbantartás

© 2015 GATE Marketing