Kapu

telepítés

Úszókapu telepítés

Megbízás jellege

Úszókapu telepítés

Ajánlott kaputechnikai termék

Sommer Starter tolómotor

Kivitelezés

Úszókapu telepítésünk ugyancsak a Balaton közelében történt. Ez is korábbi munkánkhoz kapcsolódik, melyben már egy hasonló kinézetű lapozódó nyílókaput telepítettünk. Ezúttal egy 6 méteres nyílásba kellett úszókaput terveznünk, mely lakossági kapumérethez képest igencsak nagynak számít. A kapuvázat alumínium zártszelvény profilokkal töltöttük ki, ezáltal minimál megjelenést tükröz, harmonizál a területen lévő ingatlannal is.

Miért éppen Sommer meghajtást ajánlottunk? 

A Sommer megfizethető, gyorsan felszerelhető automatikákat kínál. Garázskapu-, valamint nyílókapu meghajtásaik megbízhatóan működnek minden körülmények között. A gyártó hosszú élettartamú kapumeghajtásaiban még évek múlva is megbízhat. Ez a kiváló minőségnek, az egyszerű kezelhetőségnek, a gondos megmunkálásnak, illetve a megfelelő tanúsítványoknak köszönhető. 


A Sommer cégtől a Starter tolómotort ajánlottuk, mely egy jól bevált, kompakt kapumeghajtás. Egyszerű szerelés, megbízható működés jellemzi. A gyártó emellett nagy választékot kínál biztonsági berendezésekből. A motor jó választás, hiszen maximum 6 m-es mozgatási úttal rendelkező, 300 kg-nál nem nehezebb kapuhoz ajánlja.


A Starter motor kiváló úszókapu telepítés projekthez. Dynamic Power System-nek (DPS) köszönhetően minden esetben úgy mozog, ahogy a legideálisabb. Akadályok esetén a motor adottságainak köszönhetően kapu megáll vagy irányt vált. Áramkimaradáskor mechanikus vészreteszeléssel kézzel is könnyedén mozgatható a súlyos kapu. A motor könnyű, strapabíró, azonban stabil, halk működésű.

A úszókapu telepítés munka rendben elkészült, ez alatt a terület fejlesztése is folyamatosan haladt. Összhangban dolgoztunk a többi kivitelezővel, a komplett eredmény pedig magáért beszél. 

Mint minden esetben, ezen telepítés alkalmával is hangsúlyozzuk a rendszeres karbantartás fontosságát a használatból eredő meghibásodások hatékony elkerülése céljából. Hiszen az úszókapu telepítés után nem működik tökéletesen magától a motor a végtelenségig. Ismerjük a mondást: Ami elromolhat, az el is romlik. A rendszeres karbantartás során megelőzhető az elektromos, valamint mechanikus hibák kialakulása a kaputechnikai berendezések esetén, ezáltal elkerülhetők a kopásokból eredő problémák is. Karbantartási szolgáltatásunkban egyénre szabott szerviz-csomagokat ajánlunk. Szakembereink felmérése alapján teszünk javaslatot, hogy milyen gyakorisággal végeztessék el a karbantartásokat.

Amennyiben fenti úszókapu telepítés munkánk vagy szerviz csomagunk felkeltette érdeklődését, vegye fel velünk a kapcsolatot!

uszokapu_telepites.png