top of page
kompakt-ipari-kapu.jpg

Ajánlatkérés

Terület:
Tevékenység:

Köszönjük üzenetét, kollégánk hamarosan felkeresi!

Miért válassza a DrGATE csapatát?

Szakszerű felmérés

Ajánlatkérése után felkeressük pontosítás és felmérési időpont céljából. A DrGATE csapata rövid határidőn belül felméri a helyszínt, majd szakmai csapatunk ajánlatot készít, legyen az telepítés, szerviz vagy karbantartás. Munkáink garanciája a GATE Csoport több mint 30 éves szakmai háttere.

Telepítés

A megfelelő berendezés kiválasztása szakértelmet kíván, származzon a kaputechnika, rakodástechnika, tűzvédelem vagy parkolástechnika területéről. Technikus csapatunk rövid idő alatt telepíti a kívánt berendezést, valamint a helyszíni kezelőket oktatásban részesíti a szakszerű működtetés érdekében.

 

Szerviz

Célunk a hibabejelentést követően a lehető legrövidebb időn belül kiszállni a helyszínre, ezáltal technikusaink minimális állás idő mellett megkezdhetik a hibaelhárítást. A non-stop hibabejelentés, azonnali reagálás, a folyamatos alkatrészellátás a biztosítéka annak, hogy szakembereink a lehető leghamarabb kiérjenek a helyszínre, a hibaelhárítás azonnal megkezdődhessen. A kaputechnikai berendezések sürgősségi hibaelhárítását karbantartási szerződés megléte esetén akár 2 órán belül vállaljuk. Szakképzett technikusi csapatunk a kisebb jellegű hibákat azonnal elhárítja, a nagyobb, alkatrészigényes javításokhoz pedig a pótalkatrészeket 24-48 órán belül pótolja. 24 órás ügyeleti rendszert tartunk fenn kiemelt partnereink azonnali kiszolgálása érdekében!

 

Karbantartás

A használatból eredő meghibásodások hatékony elkerülése céljából ajánljuk megelőző kaputechnikai karbantartási szolgáltatásunkat. Ipari létesítményekben számos kaputechnika terén használatos berendezés kerülhet telepítésre. A karbantartás hiánya miatt gyorsan romolhat állapotuk, ami baleset forrása lehet. A rendszeres karbantartás során megelőzhető a mechanikus, valamint elektromos hibák kialakulása, elkerülhetők a kopásokból eredő problémák is. Szolgáltatásunkban egyénre szabott szerviz-csomagokat ajánlunk. Szakembereink felmérése alapján teszünk javaslatot a karbantartás gyakoriságára. Figyelembe vesszük a korábban telepített eszközök állapotát, a használat gyakoriságát, emellett pedig a vonatkozó jogszabályokat is!

bottom of page