top of page

Tűzgátló nyílászárók

Dr.GATE a GATE Csoport tagjaként több mint 30 éves

szakmai tapasztalattal áll rendelkezésére márkafüggetlenül tűzvédelmi nyílászáró berendezések

teljes körű telepítésében, szervizelésében, karbantartásában. Küldetésünk a telepített berendezések üzemképességének biztosítása, továbbá a meghibásodásból eredő állásidő minimalizálása.

A DrGATE által ajánlott márkák
Domoferm

A Domoferm több mint fél évszázada gyárt nyílászárókat, köztük ajtólapokat, kapukat, tokokat, valamint tűzgátló ajtókat kiemelkedő minőségben, termékei Európa szerte közkedveltek.

Tűzvédelmi nyílászárói, a maximális biztonság megtartása mellett megfelelnek a modern építészet követelményeinek, egyedi méretre gyárthatók.

Ninz

A GATE Csoport 2018. tavaszától felvette termékpalettájára az olasz Ninz gyártó tűzgátló nyílászáró termékeit. A Ninz S.p.A. Olaszország vezető tűzgátló nyílászáró gyártója, 70%-os piaci részesedéssel. A Ninz 1953-ban kis családi vállalkozásként jött létre, mára már 250 fős szakmai csapattal működik. A vállalat legfőbb pozitívumai a tűzvédelmi ágazat, illetve a vonatkozó szabályok alapos ismerete, valamint a Ninz által kínált optimális ár-érték arány. Az évek során többfunkciós fémajtókkal, tartozékokkal frissítette kínálatát. 

A Ninz folyamatos termékfejlesztéseken dolgozik szakértőivel a tűzvédelmi nyílászáró berendezések tökéletesítése érdekében. Palettájukon szerepelnek különböző típusú tűzgátló ajtók, tűzgátló kapuk, tűzgátló üvegajtók, portálok, üvegfalak, kiegészítők, pánik eszközök.

Szolgáltatásaink


Telepítés

A megfelelő tűzvédelmi berendezés kiválasztása szakértelmet kíván. Ennek keretén belül a DrGATE szakemberei a helyszínt felmérve megkeresik, majd kiajánlják a területre beépíthető legmegfelelőbb eszközöket. A megrendelés után technikai csapatunk rövid idő alatt telepíti a kívánt berendezést, valamint a helyszíni kezelőket oktatásban részesíti a szakszerű működtetés érdekében.

 

Szerviz
A DrGATE célja hibabejelentést követően a lehető legrövidebb időn belül kiszállni a helyszínre, hogy technikusaink állás idő minimalizálása mellett a hibát elhárítsák. A non-stop hibabejelentés, azonnali reagálás, a folyamatos alkatrészellátás a biztosítéka szakembereink gyors helyszíni kiszállásának, a hibaelhárítás azonnali megkezdésének. A tűzvédelmi berendezések sürgősségi hibaelhárítását akár 2 órán belül vállaljuk. Szakképzett technikusi csapatunk a kisebb jellegű hibákat azonnal elhárítja, a nagyobb, alkatrészigényes javításokhoz pedig a pótalkatrészeket 24-48 órán belül pótolja.

 

Karbantartás
A használatból eredő meghibásodások hatékony elkerülése céljából ajánljuk megelőző tűzvédelmi karbantartási szolgáltatásunkat.
A szerződés megkötését követően cégünk automatikusan jelzi, ha aktuálissá válik a karbantartás, de akkor is figyelmeztetjük, ha a törvényi előírások változnak.
Igény esetén elkészítjük a tűzvédelmi rendszer berendezéseinek nyilvántartást. Kérésre tűzvédelmi költségvetést készítünk a várható időszakos javítások díjáról. Meggyőződésünk, hogy egy jó karbantartási terv tartalmazza azokat az információkat, amelyek segítenek megelőzni az eszközök és berendezések idő előtti tönkremenetelét, garantálják a folyamatos működést, minimalizálják a meghibásodás miatti állásidőt.

Tűzgátló kapu telepítés / szerviz / karbantartás

munkáink

bottom of page