top of page

A Dr.GATE csapata

A Dr.GATE Kft. a logisztikai, ipari ügyfelekre koncentrálva  vállalja kaputechnikai berendezések, telepítését, szervizelését.

A független márkaképviseletet és szervizt Ügyfeleink elégedettségének érdekében rendszeresen bővítjük, hogy az üzembiztos működést éjjel nappal biztosítani tudjuk. Szakképzett kollégáink örömmel állnak Ügyfeleink szolgálatára. Minden problémára találunk megoldást!

A Dr.GATE Kft. Magyarország egyik piacvezető kaputechnikai cégcsoportja, a GATE Csoport oszlopos tagjaként, magas minőségű termékekkel, kiemelkedő színvonalú szolgáltatásokkal áll partnerei rendelkezésére. A GATE Csoport több mint 30 éves múlttal széles körű kapu- és rakodástechnikai, valamint tűzvédelmi nyílászáró szakszerviz szolgáltatást nyújt minden szegmens részére országos lefedettséggel, márkafüggetlen képviseletet biztosítva.

Az elmúlt több mint 30 év során lehetőségünk nyílt megismerni a kaputechnikai piac minden szegmensét. A piacon fellelhető minden megbízható minőségű kaputechnikai terméket, valamint márkát telepítettünk. Megtanultuk, miként kezeljünk újabbnál újabb kihívásokat, melyek az ipar igényeit kielégítő kaputechnikai, rakodástechnikai és tűzvédelmi termékek megjelenésével számos feladatot állítottak elénk. Idővel a telepítés mellé a szerviz, valamint a karbantartás szolgáltatások is felsorakoztak, cégeinket ezért cégcsoportba rendeztük a feladatok hatékonyabb ellátása érdekében. Így jött létre a Dr.GATE Kft. 2014. január hónapban.

Munkatársaink készségesen állnak rendelkezésükre a nap bármely időpontjában. Forduljon hozzánk bizalommal!

bottom of page