top of page
szekcionalt_kapu.jpg

Szekcionált kapu

Dr.GATE a GATE Csoport tagjaként több mint 30 éves

szakmai tapasztalattal áll rendelkezésére a kaputechnika területén. Berendezések

teljes körű telepítésében, szervizelésében, karbantartásában. Küldetésünk a telepített eszközök üzemképességének biztosítása, továbbá a meghibásodásból eredő állásidő minimalizálása.

Miért éppen szekcionált kapu?

A technika fejlődésével mindennapi életünk sok területen egyszerűbbé, kényelmesebbé vált. Többnyire manapság szekcionált kapukat használunk, melyeket a legkülönfélébb kivitelekben gyárthatók.

A működtetés sokféle módon lehetséges; a legelterjedtebb a rádiótávirányítás, de nyitható a szekcionált kapu kulcsos kapcsolóval, kódtasztatúrával, kaputelefonról vagy akár teljesen automatikusan, hurokérzékelő jeléről is. Ezen kapuk ujjbecsípődés elleni védelemmel ellátott, hőszigetelt kapuk lehetnek.

Az automata szekcionált kapu felfelé függőlegesen nyílik, ezáltal nagyobb teret biztosít bel- és kültéren egyaránt. A beépítendő nyílás méretétől és formájától függetlenül beépíthető berendezés. Elegáns megoldás mindenféle homlokzathoz. A gyors gyártás, valamint telepítés, egyedi igényekre szabás, valamint a helytakarékosság mind-mind a szekcionált kapu mellett szólnak.

Szolgáltatásaink

A Dr.GATE kapu tervezés során egyedi méretű, színű, funkciójú kapuk tervezését biztosítjuk. Többnyire minden építménybe másféle kapu telepítése javasolt. Emellett a megrendelő igényeit is figyelembe kell venni a tökéletes végeredmény érdekében.

A Dr.GATE kapu gyártás a GATE Csoport műhelyeiben történik, szakembereink keze által, minőségi alapanyagokból.

A Dr.GATE kapu telepítés során technikus szakembereink precíz munkát végeznek otthonában. A kész munka után a kapu helyszíni kezelőjét oktatásban részesítik a szakszerű működtetés érdekében.

A Dr.GATE kapu karbantartás szempontjából fontosnak tartja a rendszeres ellenőrzést, melynek segítségével kiküszöbölhetőek a használatból eredő meghibásodások.

Ipari létesítményekben számos kaputechnika terén használatos berendezés kerülhet telepítésre. A karbantartás hiánya miatt gyorsan romolhat állapotuk, ami baleset forrása lehet. A rendszeres karbantartás során megelőzhető az elektromos, valamint mechanikus hibák kialakulása a kaputechnikai berendezések esetén, elkerülhetők a kopásokból eredő problémák. Karbantartási szolgáltatásunkban egyénre szabott szerviz-csomagokat ajánlunk. Szakembereink felmérése alapján teszünk javaslatot, hogy milyen gyakorisággal végeztessék el a karbantartásokat. Figyelembe vesszük az eszközök állapotát, a használat gyakoriságát és a vonatkozó jogszabályokat is!

Kapu tervezés / gyártás / telepítés / szerviz / karbantartás munkáink

bottom of page