top of page
sorompo.png

Sorompó

A Dr.GATE a GATE Csoport tagjaként több mint 30 éves

szakmai tapasztalattal áll rendelkezésére parkolástechnikai berendezések

teljes körű telepítésében, szervizelésében, karbantartásában. Küldetésünk a telepített berendezések üzemképességének biztosítása, továbbá a meghibásodásból eredő állásidő minimalizálása.

Parkolástechnika

A gépjárműforgalom folyamatos növekedésével a nagyvárosokban – ahol egyre több bevásárlóközpont, szálloda, bankfiók, irodaház létesül – a kaotikus forgalmi helyzet részbeni oka és egyben következménye a mind nagyobb parkolási probléma. A parkolórendszerek fő feladata a folyamatos felügyelet nyújtotta biztonság, a bérlők számára garantált szabad parkolóhely kényelme és a vendégek számára biztosított könnyebb megközelíthetőség.

Termékeink parkolóházak, parkolók részére:

  • Sorompó

  • Rácsredőny

  • Szekcionált kapu

Parkolástechnika szolgáltatásaink

A Dr.GATE parkolástechnikai termék telepítése során technikus szakembereink precíz munkát végeznek a helyszínen. A kész munka után a parkolástechnikai eszköz kezelőjét oktatásban részesítik a szakszerű működtetés érdekében.

A Dr.GATE parkolástechnikai szerviz esetén a hibabejelentést követően kollégáink felmérik a meghibásodást, ezután a megbeszélt időpontban a helyszínre vonulnak a javítás megkezdésére.

A Dr.GATE parkolástechnikai berendezés karbantartása szempontjából fontosnak tartja a rendszeres ellenőrzést, melynek segítségével kiküszöbölhetőek a használatból eredő meghibásodások.

Forgalmas terület lévén a parkolók berendezéseinek állapota karbantartás hiánya miatt gyorsan romolhat, ami baleset forrása lehet. A rendszeres karbantartás során megelőzhető az elektromos, valamint mechanikus hibák kialakulása a parkolástechnikai berendezések esetén, elkerülhetők a kopásokból eredő problémák. Karbantartási szolgáltatásunkban egyénre szabott szerviz-csomagokat ajánlunk. Szakembereink felmérése alapján teszünk javaslatot, hogy milyen gyakorisággal végeztessék el a karbantartásokat. Figyelembe vesszük az eszközök állapotát, a használat gyakoriságát és a vonatkozó jogszabályokat is!

Sorompó tervezés / gyártás / telepítés / szerviz / karbantartás

munkáink

bottom of page