top of page
Truck and Warehouse

Rakodástechnika

Dr.GATE a GATE Csoport tagjaként több mint 30 éves

szakmai tapasztalattal áll rendelkezésére a rakodástechnika területén. Berendezések

teljes körű telepítésében, szervizelésében, karbantartásában. Küldetésünk a telepített eszközök üzemképességének biztosítása, továbbá a meghibásodásból eredő állásidő minimalizálása.

Rakodástechnikai berendezések

Szolgáltatásaink

Rakodástechnika telepítés: berendezés telepítése során technikus szakembereink precíz munkát végeznek a helyszínen. A kész munka után a rakodástechnikai eszköz kezelőjét oktatásban részesítik a szakszerű működtetés érdekében.

Rakodástechnika szerviz: a hibabejelentést követően kollégáink felmérik a meghibásodást, ezután a megbeszélt időpontban a helyszínre vonulnak a javítás megkezdésére.

Rakodástechnika karbantartás: berendezések karbantartása szempontjából fontosnak tartjuk a rendszeres ellenőrzést, mely segítségével kiküszöbölhetőek a használatból eredő meghibásodások. Ipari létesítményekben számos rakodástechnika terén használatos berendezés kerülhet telepítésre. A karbantartás hiánya miatt gyorsan romolhat állapotuk, ami baleset forrása lehet. A rendszeres karbantartás során megelőzhető az elektromos, valamint mechanikus hibák kialakulása a rakodástechnikai berendezések esetén, elkerülhetők a kopásokból eredő problémák. Karbantartási szolgáltatásunkban egyénre szabott szerviz-csomagokat ajánlunk. Szakembereink felmérése alapján teszünk javaslatot, hogy milyen gyakorisággal végeztessék el a karbantartásokat. Figyelembe vesszük az eszközök állapotát, a használat gyakoriságát és a vonatkozó jogszabályokat is!

Rakodástechnika referenciáink

bottom of page