top of page

Kapu tervezés, gyártás, telepítés referenciák

Szekcionált kapu / kertkapu telepítése: Ditec Top 603 / Ditec Obbi

Megbízás jellege

Egyedi garázskapu / kertkapu gyártás, telepítés, automatizálás

Ajánlott kaputechnikai termék

Egyedi gyártású garázskapu és kertkapu, Ditec Top 603 garázsnyitó automatika, Ditec Obbi kétszárnyú kapunyitó automatika

Kivitelezés

A helyszíni felmérést, valamint megrendelőnk igényeit figyelembe véve egyedi, méretre gyártott szekcionált kertkaput, garázskaput ajánlottunk. A garázskaput új helyszínre, a pincelejárat elejébe kellett építeni, figyelembe véve a régi, valamint új nyílás közötti helyet, hogy a kapu nyitott helyzetben beférjen. A garázskapu áthidaló része a régi nyílás áthidalója, ami nehézséget okozott motorizálás szempontjából. A régi garázsban áttételes kivitellel volt megoldva a motorizálás, az eredeti kapu váza látható a képeken. A Ditec Top automatika bordásszíjas megoldása által csendesebb, tartósabb működést biztosít. A garázskapunyitó feltanítás után mindig tudja, hogy hol kell megállnia, ezért nincs szükség végállás kapcsolóra. Nyitási/zárási véghelyzetben lassít, majd visszalazítja a kapumotort. A motor szekcionált és billenő garázskapura is szerelhető. Nyomatékérzékelővel ellátott, így nincs szükség fotocellára, hogy az akadályokat érzékelje. Energiatakarékos, 24 V-os elektromos motorral ellátott.
 
Az udvarba új bejáratot csináltatott a tulajdonos, oszlopokkal, kerítéselemekkel, ezek figyelembevételével kellett a garázskapuval megegyező színű, kialakítású kertkaput legyártani. A Ditec OBBI egy csendes, megbízható kapumozgató, mely eloxált alumíniumburkolata által hosszú élettartamot garantál. Ennél a motornál mechanikus végállások helyett érintkezés nélküli nyomatékfigyelést alkalmaztak, így nincsenek elkopó alkatrészek. A kapumozgató akár 2,5 méteres vagy 250kg-os kapuszárnyakat is megmozgat és akár 130°-os nyitásra is képes. 

Mind a garázskapu, illetve a kertkapu modern, esztétikus kinézetet kapott, megbízható meghajtásokkal. Fontos azonban hangsúlyozni, hogy minden kaputechnikai eszköz csak folyamatos megelőző karbantartás esetén működik maximálisan megbízhatóan. Ezt a GATE Csoport több mint 30 éves szakmai tapasztalata alapján ajánljuk. A rendszeres megelőző karbantartás által megelőzhetők elektromos, illetve mechanikus hibák, elkerülhetőek a kopásból eredő problémák is.

Amennyiben garázskapu vagy kertkapu tervezésén, telepítésén gondolkodik, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

20191015_garazskapu_kertkapu.png
bottom of page