top of page

Parkolástechnika telepítés referenciák

Láncos sorompó telepítése

Megbízás jellege

Ügyfelünk megunta, hogy folyton elfoglalják a céges parkolóhelyeiket, így láncos sorompó berendezést telepítettünk

Ajánlott kaputechnikai termék

Ditec DITION 4, Ditec TOP 903, 

Kivitelezés

A gépjárműforgalom folyamatos növekedésével a nagyvárosokban – ahol egyre több bevásárlóközpont, szálloda, bankfiók, irodaház létesül – a kaotikus forgalmi helyzet részbeni oka és egyben következménye a mind nagyobb parkolási probléma. A parkolástechnika, illetve parkolórendszerek fő feladata a folyamatos felügyelet nyújtotta biztonság, a bérlők számára garantált szabad parkolóhely kényelme, a vendégek számára biztosított könnyebb megközelíthetőség.
Ha nem is beszélünk egyből parkolórendszer telepítéséről, akkor is megoldható az illetéktelen parkolás egy sorompóval, süllyedő oszloppal / pilomattal vagy láncos parkolásgátló sorompóval.


Ügyfelünk azzal a problémával keresett meg minket, hogy találjunk megoldást három parkolóhely megfelelő elkerítésére, mely könnyen megnyitható, amennyiben a parkolóhelyre illetékes érkezik. Kollégáink a helyszíni felmérés után a praktikus Allmatic Techno Cat láncos sorompó terméket ajánlották.

Miért pont Allmatic? 
Az olasz kapumotor márkát a GATE Csoport cégeivel több éve ajánljuk ügyfeleink részére. Széles termékpaletta, teljes körű európai gyártás jellemzi a termékeket a trendi kinézet, minőségi alkatrészei mellett. A folyamatos tesztelés, illetve fejlesztések biztosítják a megbízható, hosszú távú problémamentes működést, ritka meghibásodást. Így teljes biztonsággal kínáljuk mi is ügyfeleink részére. 
Allmatic termékeket több mint 40 országban forgalmazzák világszerte, a gyártó figyelmének középpontjában minden esetben a végfelhasználó áll. Széles termékpalettája garantálja a lehető legtöbb helyre való telepíthetőséget. A 30 éves Allmatic termékei a legjobb ár-érték-minőség képviselői, valamint legszebb dizájnnal rendelkező kaputechnikai eszközeink. Említésre méltó a komplett Olaszországban történő tervezés és gyártás, mellyel a tökéletes minőséget, funkcionális és modern dizájnt garantálják a felhasználó részére. Emellett teljes körű támogatói hátteret biztosítanak a szakszerű beüzemelés, valamint működtetés érdekében. 
Az Allmatic Techno Cat láncos sorompó akár 20 méteres nyíláshoz is felszerelhető, könnyen elkeríthetők vele utak vagy parkolóhelyek. Telepítése gyors és viszonylag egyszerű, így a munka hamar kész lett, ezért most már csak olyan autó áll a parkolóhelyeken, akinek azt szánták. 

Fontos hangsúlyoznunk, hogy egy parkolástechnikai eszköz nem elég telepíteni, folyamatos karbantartásban kell részesíteni a váratlan meghibásodások kiküszöbölése érdekében. Ehhez kínálunk egyénre szabott karbantartási ajánlatokat.

Láncos sorompó vagy egyéb parkolástechnikai termék érdekli? Vegye fel velünk a kapcsolatot, kollégáink készséggel segítenek!

Lancos-parkolasgatlo.png

Láncos parkolásgátló sorompó működése:

lancos_sorompo.png
Nézze meg videonkat!
Hogyan működik egy láncos sorompó?
bottom of page