top of page

Kapu tervezés, gyártás, telepítés referenciák

Teleszkópos kapu, valamint személybejáró és garázskapu gyártását, telepítését végeztük

Megbízás jellege

Ügyfelünk kapucserét tervezett, azonban helyhiány miatt tolókapu nem jöhetett szóba, teleszkópos kapu telepítés lett

Ajánlott kaputechnikai termék

Ditec DITION 4, Ditec TOP 903, 

Kivitelezés

A Dr.GATE többnyire szekcionált-, billenő-, nyíló-, toló- és úszókapukat gyárt, telepít. A GATE Csoport hátterével, több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkezünk a kaputechnika területén is. A megfelelő kaputechnikai berendezés kiválasztása szakértelmet kíván, hiszen minden helyszín más és más. Ezért szakembereink alapos helyszíni felmérést követően megkeresik, majd kiajánlják a területre beépíthető legmegfelelőbb eszközöket. Ez esetben komplex megoldásra volt szükség, ugyanis három billenő garázskaput, egy személybejáró kis kaput, valamint egy régi tolókaput kellett lecserélni olyan módon, hogy harmóniában legyenek egymással. A standard kapuk mellett teleszkópos kaput ajánlottunk a tolókapu helyére.

 

Mivel a "problémás" kerti tolókapu átnyúlt a szomszédhoz, ez folyamatos konfliktus tárgyát képezte. A helyhiány miatt egy újabb toló- vagy úszókapu nem jöhetett szóba, ezért ajánlottuk a teleszkópos kaput. De mi is az a teleszkópos kapu? Ez egy helytakarékos, speciális, helyspecifikus megoldás, nem szükséges hozzá a szokásos úszókapus túlnyúlás, elég annyi oldaltávolság, mint maga a nyílás. A kapu mozgását tekintve nagyban hasonlít a videón látható kapu működéséhez. Mozgása a teleszkópos megoldás miatt kétszer gyorsabb egy átlag kapunál.

Emellé került a személybejáró kiskapu, valamint a három szekcionált garázskapu is, így az esztétikus kinézet érdekében minden kapu ugyanazt a panelezést kapta.

 

Az automata kapuk Ditec meghajtással lettek telepítve. Hogy miért ajánlottuk éppen a Ditec termékeit?

Az olasz Ditec márka a luxust, valamint a prémium minőséget képviseli a kapunyitók világában. A Ditec márka több mint 40 éve kínálja kaputechnikai termékeit, Magyarországon pedig több mint 20 éve elérhetők. A lakosság, valamint társasházak számára megbízható, hosszú életű garázs- és kertkapunyitó automatikákat kínál biztonságos termékei által. A lakossági, társasházi kapuautomatikák gyakori követelménye a tartós működés, megbízható működtetés és a kapu tökéletes megjelenése. A kapunyitó motorok különböző keretméretekhez alkalmazkodnak, eltérő intenzitásra lettek tervezve, különböző környezeti feltételekhez alkalmazkodnak, mindig biztosítva a maximális üzembiztonságot, működést, megbízhatóságot. Termékei felszerelhetők minden méretű kapura, valamint alkalmazhatóak mindenféle jellegű használatra. A szekcionált kapuk Ditec Top 903 húzómotort kaptak, a teleszkópos kapu pedig Ditec Dition 4LS meghajtást.

 

Ez a komplex munka több napos folyamat volt, de a végeredmény magáért beszél. Rendkívül mutatós, esztétikus lett az ingatlan bejárata. Azonban most is hangsúlyozzuk, hogy nem elég a kapu telepítés, a hosszantartó, megbízható működés érdekében szükséges a rendszeres karbantartás, még magánházak esetén is.

Hasonló teleszkópos kapu elképzelése van? Ossza meg velünk és megvalósítjuk! Vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!

Teleszkopos_kapu.png

Hasonlóan működő teleszkópos kapu:

teleszkopos_kapu_videokep.png
Nézze meg videonkat!
Hogyan működik egy teleszkópos kapu?
bottom of page