top of page

Kapu tervezés, gyártás, telepítés referenciák

Tolókapu motor csere: Ditec DITION 4

Megbízás jellege

Ügyfelünk azzal bízott meg minket, hogy régi tolókapu motorját cseréljük modernebbre, gyorsabbra 

Ajánlott kaputechnikai termék

Ditec DITION 4 tolókapu motor

Kivitelezés

A helyszíni felmérést követően a Dr.GATE szakemberei kiajánlották a területnek megfelelő tolókapu motort, a Ditec DITION 4-et.

A Ditec márka több mint 40 éve kínálja kaputechnikai termékeit, Magyarországon pedig több mint 20 éve elérhetők. A Ditec és a GATE Csoport sok-sok éve működnek együtt a kaputechnika piacán. Ezidő alatt minden termékükkel találkoztunk telepítés, szerviz vagy karbantartás miatt. A Ditec termékei évről évre fejlődnek, megújulnak.A lakosság, valamint társasházak számára megbízható, hosszúéletű garázs- és kertkapu nyitó automatikákat kínál biztonságos termékei által.

A tolókapuk olyan rugalmas automatikákat igényelnek, amelyek képesek különböző keretméretű, eltérő, változó forgalmú kapuk vezérlésére, miközben állandóan biztosítják a legjobb biztonsági feltételeket, működőképességet és megbízhatóságot. A DITEC DITION 4 gondoskodik ezen eltérő lakossági, kereskedelmi és ipari igények kielégítéséről. A DITEC DITION 4 tolókapu motor max. 400 kg-os ajtószárny mozgatására alkalmas. 24 V-os, szabályozható sebességű motor. Jellemzői a lágy indítás, illetve megállás. Opciós akkumulátor biztosítja a folyamatos működést még hálózat kimaradáskor is. Könnyű kulcsos kioldás a központi egység nyitásával. Gyakori igénybevételre fejlesztve. A Ditec DITION 4 termékről további információt talál a weboldalunkon.


A tolókapu motor telepítés könnyen, gyorsan lezajlott. Fontos azonban hangsúlyozni, hogy minden kaputechnikai eszköz csak folyamatos megelőző karbantartás esetén működik maximálisan megbízhatóan. Ezt a GATE Csoport több mint 30 éves szakmai tapasztalata alapján ajánljuk. A rendszeres megelőző karbantartás által megelőzhetők elektromos, illetve mechanikus hibák, elkerülhetőek a kopásból eredő problémák is.

A Ditec DITION 4 termékkel vagy kaputechnikai szolgáltatásainkkal kapcsolatos további információért kérjük, írjon e-mail-t vagy hívjon minket!

tolokapu_motor_csere.png
bottom of page