top of page

Szimmetrikus úszókapu

telepítés

Úszókapu automatizálás: Sommer oszlop motor

Megbízás jellege

Úszókapu telepítés, kerítéselemek beépítése 

Ajánlott kaputechnikai termék

Sommer oszlopmotor

Miért éppen a Sommer?

Mert megfizethető, gyorsan felszerelhető automatikákat kínál. Garázskapu-, valamint nyílókapu meghajtásaik megbízhatóan működnek minden körülmények között. Hosszú élettartamú kapumeghajtásaiban még évek múlva is megbízhat. Ez a kiváló minőségnek, a berendezések egyszerű kezelhetőségének, a gondos megmunkálásnak, illetve a megfelelő tanúsítványoknak köszönhető. 
A Sommer oszlop kapumozgató motor különleges kivitel. Az oszlop, mely megtámasztja a kaput egyben helyet biztosít a motornak, illetve vezérlésnek is, így megjelenése rendkívül esztétikus, emellett strapabíró motor, akár ipari kapuk mozgatására is. A kapumotor telepítéséhez szükséges fogasléc mennyisége helyszíntől függ, ahogyan az alumínium burkoló oszlop is. Utóbbiból kétféle magasságú kivitel is létezik. 


További pozitívumok:
- A  kapu motor meghajtás mágneses (reed-relés) nyitás / zárás oldali végállás kapcsolókkal van ellátva. 
- Indulásnál / megállásnál gyorsít / lassít, így nem rángatja a kapuszerkezetet, finoman zár, csapódás nélkül. 
- A kapu telepítése során beállítható személybejáró funkció is, ekkor a kapu egy bizonyos, választott távolságra nyílik csak ki, melyet a távnyitón egy külön gombbal üzemeltethet a felhasználó. 
- Akadály érzékelése esetén a kapu azonnal megáll vagy visszanyit, ezek a programozástól függenek.
- Automatikus zárás is beállítható, ehhez minimum 1 pár fénysorompó / élvédelem javasolt. 
- Áramszünet esetén a kapumotor kulccsal kioldható, így a kapu kézzel is könnyedén mozgatható.

A tárgyi úszókapu telepítés során a kapuk új típusú homlokzati elemekkel burkoltak, akárcsak a mellettük elhelyezkedő személybejáró kapu, továbbá a kerítéselemek. Ezáltal harmonikus összképet kap a ház körüli kerítés.

Amennyiben kérdése merülne fel úszókapu telepítés vagy már meglévő kapu automatizálás témáival kapcsolatban, kollégáink szívesen segítenek a megfelelő motor kiválasztásában, ne habozzon felvenni velük a kapcsolatot!

Uszokapu_telepites.png
bottom of page