Kiemelt bejegyzések

Miért fontos a szakértelem?

June 22, 2017

 

Sok esetben hívnak minket olyan helyszínre, ahol előtte nem szakképzettnek tűnő vállalkozó rakta "rendbe" a rendszert. Ilyenkor fogjuk igazán a fejünket, hiszen a kaputechnikai jártasság nagyon fontos ahhoz, hogy megfelelő munkát végezzünk, hogy a kapu hosszú távon, hibamentesen tudjon működni. 

 

A GATE Csoport fő profilja kaputechnikai, rakodástechnikai és tűzvédelmi berendezések telepítése, karbantartása és szervize. Több mint 28 év szakmai tapasztalattal és folyamatos fejlesztéssel a hátunk mögött küldetésünk az ipari, a közületi és lakossági partnerek magas szintű és gyors kiszolgálása. Olyan területeken dolgozunk, ahol szinte mindennaposak a termékfejlesztések, így nekünk is állandó továbbképzésekre van szükségünk. Mindent megteszünk azért, hogy partnereinknek a legmodernebb technológiát tudjuk biztosítani amellett, hogy a GATE Csoporttól megszokott, magas szakmai színvonalú kiszolgálást nyújtsuk. 

 

Találtunk is egy tökéletes szemléltető videot azzal kapcsolatban, hogy milyen lenne a világ kétkezi munkások nélkül és ezt mi is megosztanánk a weboldalunkon:

 

 

 

Please reload

A GATE Csoport biztonsági intézkedései a koronavírussal kapcsolatban

March 17, 2020

1/10
Please reload

Korábbi bejegyzések

May 15, 2019

Please reload

Archívum
Please reload

Elérhetőségünk:

Profilok

Kaputechnika

Rakodástechnika

Parkolástechnika

Szolgáltatások

Telepítés

Szerviz

Karbantartás

GATE Távnyitó Kft.

© 2015 GATE Marketing

GATE Csoport