top of page

Híreink

Forgóvilla telepítés kisállatkert elkerített részére

Partnerünk megoldást keresett vidéki kisállatkert állatsimogatóba való beléptetéséhez, ki, majd újra belépéshez a park másik felére.

Forgóvilla telepítés lett a megoldás egy offline módban működő beléptetőrendszerrel, mely a karszalag kódja alapján engedi be, aztán ki az arra jogosult látogatókat. Kezeli a napra szóló többszöri belépési lehetőséget is. A telepítés rendben lezajlott, a megrendelésnek megfelelően.


Forgóvilla telepítés
Forgóvilla telepítés - Kaputechnika

A forgóvilla a beléptető rendszerekben általánosan használt kaputípus. Elsődleges célja a tömegek áramlásának szabályozása, csak arra jogosult személyek áthaladását engedve, miközben megakadályozza az illetéktelen bejutást. Ezeket a forgóvillákat jellemzően különféle létesítmények be- és kilépési pontjaira szerelik fel, például irodaházakban, tömegközlekedési állomásokon, vidámparkokban, sportlétesítményekben stb.


Íme néhány kulcsfontosságú szempont, valamint előny a forgóvilla használatában:


  • Belépés-ellenőrzés: A forgóvilla fizikai akadályként szolgál, amelyhez érvényes igazolvány / jegy bemutatása szükséges a belépéshez. Ez segít abban, hogy csak megfelelő jogosultsággal rendelkező személyek léphessenek be a korlátozott területre, fokozva a biztonságot, megakadályozva a jogosulatlan belépést.

  • Hatékony áramláskezelés: Mivel egyszerre csak egy személy tud áthaladni, a forgóvilla segíti a tömeg áramlását. Ez különösen fontos lehet a zsúfolt helyeken, ahol a gyalogos forgalom menedzselése szükséges a torlódások elkerülése, a zavartalan mozgás biztosítása érdekében.

  • Jegyérvényesítés: Azokon a helyeken, ahol jegy / bérlet szükséges a belépéshez, például tömegközlekedési állomásokon, vidámparkokban, általában forgóvillákat használnak a jegyek érvényesítésére. Ezek megakadályozzák a látogatókat abban, hogy megosszák a jegyeket, lejárt jegyeket használjanak, ezzel csökkentve a bevételkiesést, fenntartva a jogos hozzáférést.

  • Biztonság, valamint elrettentés: A forgóvilla elrettenti a potenciális rendbontókat vagy illetéktelen személyeket, akik megpróbálnak biztonságos területekre belépni. Ezenkívül növeli a biztonságot, mivel megakadályozza, hogy bárki átszáguldjon a be- / kijáraton, csökkentve a balesetek, sérülések kockázatát.

  • Integráció beléptető rendszerekkel: A modern forgóvilla integrálható különféle beléptető-technológiákkal, például RFID kártyával, biometrikus szkennerrel vagy vonalkód-olvasóval. Ez lehetővé teszi a létesítménybe belépő, majd onnan kilépő személyek zökkenőmentes azonosítását, nyomon követését.

  • Számlálás / jelentés: A forgóvilla felszerelhető érzékelőkkel, amelyek számolják a kapun áthaladók számát. Ezen adatok értékesek lehetnek a létesítményvezetők számára a gyalogos forgalom elemzéséhez, a csúcsidőszakok meghatározásához, megalapozott döntések meghozatalához az általános áramlás, a hatékonyság javítása érdekében.

  • Helyhatékonyság: A forgóvilla kompakt, helytakarékos más beléptető mechanizmusokhoz, például a lengőkapuhoz vagy a forgóajtóhoz képest. Könnyen felszerelhető olyan helyekre, ahol korlátozott a hely.

Összességében a forgóvilla hatékony, biztonságos belépést biztosít, csak arra jogosult személyek lépnek be a meghatározott területekre, miközben a gyalogosforgalom zavartalan.


A karbantartás fontos a forgóvilla esetében is!

Mint minden munkánk esetén, itt is kihangsúlyozzuk a karbantartás fontosságát. A használatból eredő meghibásodások hatékony elkerülése céljából ajánljuk megelőző kaputechnikai karbantartási szolgáltatásunkat. Ipari létesítményekben számos kaputechnika terén használatos berendezés kerülhet telepítésre. A karbantartás hiánya miatt gyorsan romolhat állapotuk, ami baleset forrása lehet. A rendszeres karbantartás során megelőzhető elektromos, valamint mechanikus hibák kialakulása a kaputechnikai berendezések esetén, elkerülhetők a kopásokból eredő problémák. Karbantartási szolgáltatásunkban egyénre szabott szerviz-csomagokat ajánlunk. Szakembereink felmérése alapján teszünk javaslatot, hogy milyen gyakorisággal végeztessék el a karbantartásokat. Figyelembe vesszük Partnerünk helyszínén lévő eszközök állapotát, a használat gyakoriságát és a vonatkozó jogszabályokat is!


Amennyiben a forgóvilla telepítés Önnél is megoldaná az elzárt területekre való biztonságos bejutást, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik készségesen segítenek megtalálni a legmegfelelőbb megoldást!

Comments


Kiemelt bejegyzések
Kategóriák
bottom of page