top of page

Híreink

Miért fontos a szakértelem?


Sok esetben hívnak minket olyan helyszínre, ahol előtte nem szakképzettnek tűnő vállalkozó rakta "rendbe" a rendszert. Ilyenkor fogjuk igazán a fejünket, hiszen a kaputechnikai jártasság nagyon fontos ahhoz, hogy megfelelő munkát végezzünk, hogy a kapu hosszú távon, hibamentesen tudjon működni.

A GATE Csoport fő profilja kaputechnikai, rakodástechnikai és tűzvédelmi berendezések telepítése, karbantartása és szervize. Több mint 28 év szakmai tapasztalattal és folyamatos fejlesztéssel a hátunk mögött küldetésünk az ipari, a közületi és lakossági partnerek magas szintű és gyors kiszolgálása. Olyan területeken dolgozunk, ahol szinte mindennaposak a termékfejlesztések, így nekünk is állandó továbbképzésekre van szükségünk. Mindent megteszünk azért, hogy partnereinknek a legmodernebb technológiát tudjuk biztosítani amellett, hogy a GATE Csoporttól megszokott, magas szakmai színvonalú kiszolgálást nyújtsuk.

Találtunk is egy tökéletes szemléltető videot azzal kapcsolatban, hogy milyen lenne a világ kétkezi munkások nélkül és ezt mi is megosztanánk a weboldalunkon:

Kiemelt bejegyzések
Kategóriák
bottom of page