top of page

Híreink

Új, Ditec PWR kapunyitó család

Távnyitó szaküzletünkben már kapható az új, Ditec PWR nyílókapu nyitó család, mely lakossági, kereskedelmi és ipari felhasználásra egyaránt alkalmas. A Ditec márka a luxust és a prémium minőséget képviseli a kapunyitók világában.

A kapumotor család három termékből áll, az alábbiak szerint:

- Ditec PWR 25, 2,5 m kapuszárnyig gyakori használatra

- Ditec PWR 35, 3,5 m kapuszárnyig intenzív használatra

- Ditec PWR 50, 5 m-es kapuszárnyig, kiemelkedően intenzív használatra

Ditec PWR

A Ditec PWR előnyei: rendkívül gyors működésű kétszárnyú kapunyitó motor szett önzáró elektromechanikus automatikával, 24 V-os motorral és beépített végálláskapcsolóval.

Fontos funkciók: részleges nyitás, szabályozható sebesség, lágy indítás és megállás, könnyen használható imbuszkulcsos kioldás a kézi működtetéshez.

A szettekhez tartozik 2 db új, Ditec Zen kétcsatornás, modern kivitelű távnyitó, különböző adás és biztonsági protokollal.

Ditec Entrematic Zen

Az általunk telepített DITEC termékekre a garancia 1 év, mely akár 5 évre is kibővíthető! Ennek feltétele, hogy évente egy alkalommal megelőző karbantartást végeztessen cégünkkel.

A termék GATE Távnyitó weboldalunkon található, valamint kollégáink készségesen állnak rendelkezésre, amennyiben tanácsra van szüksége az optimális választással kapcsolatban.

Kiemelt bejegyzések
Kategóriák
bottom of page