top of page

Híreink

Élénk színű szekcionált kaput telepítettünk

Szerencsére egyre elterjedtebbek az automata garázskapuk.

A technika fejlődésével mindennapi életünk sok területen egyszerűbbé és kényelmesebbé vált. Így manapság a modernebb háztartások billenő- és szekcionált garázskapukat használnak, melyeket a legkülönfélébb kivitelekben rendelhetnek tőlünk.

A működtetés sokféle módon lehetséges; a legelterjedtebb a rádiótávirányítás, de nyitható a garázs kulcsos kapcsolóval, kódtasztatúrával, kaputelefonról vagy akár teljesen automatikusan, hurokérzékelő jeléről is. Ezen kapuk ujjbecsípődés elleni védelemmel ellátott, hőszigetelt garázskapuk lehetnek.

Helytakarékosság szempontjából a függőlegesen nyíló szekcionált garázskapukat ajánljuk, mely a falnyílás méretéből nem vesz el, így a nagyobb méretű autók is könnyedén parkolhatnak a garázsba. Speciális sínvezetéséből adódóan a legtöbb helyre illeszkedik. A nagy színválaszték és mintázatok garantálják, hogy a garázsajtó maximálisan illeszkedjen háza homlokzatához.

Nemrég különleges RAL színű szekcionált kaput telepítettünk egy régi, elhasznált garázskapu helyett, húzómotoros automatikával.

szekcionált kapu csere

Kiemelt bejegyzések
Kategóriák
bottom of page