top of page

Híreink

Normstahl szekcionált kapu telepítése Ditec Top motorral


Normstahl kapu Ditec Top motorral

A DrGATE számára a lakossági kaputechnika a legfőbb terület. Állandóan keressük a legjobb termékeket, megoldásokat, hogy a legmegfelelőbb kaputechnikai berendezést telepíthessük partnereink számára.

A technika fejlődésével mindennapi életünk sok területen egyszerűbbé, kényelmesebbé vált. Így manapság a modernebb háztartások billenő- és szekcionált garázskapukat használnak, melyek a legkülönfélébb kivitelekben elérhetőek. Esetükben nélkülözhetetlen a gyors, precíz, biztonságos működés.

Ügyfelünk azért keresett fel minket, mert egy korszerű, új szekcionált garázskapura volt szüksége. Régi, hosszú éveken át jól működő, azonban már elavult Hörmann garázskapuját kívánta lecserélni. A DrGATE lakossági kaputechnikai szakszerviz a Normstahl Superior 42 prémium minőségű, egyedi RAL színre festett kaput ajánlotta, Ditec Top 903h húzómotoros automatikával.

A Normstahl szekcionált kapu egyedülálló megjelenésű, 42mm vastag acéllemez felületű, PU kihabosítással, hőszigetelt panelekből, mely kiválóan véd hideg vagy hőség esetén. Egyedi RAL színű külső, valamint belső porszórásos bevonattal. A Normstahl fontosnak tartja a biztonságot, ezáltal a garázsajtó zárt futósíneken, valamint tokban mozdul el az automatika segítségével a nagyobb biztonság érdekében. Továbbá fontos kiemelni az ujjbecsípődés elleni védelmet is, mely gyermekes családoknál sajnos könnyen előfordulhat és komolyabb sérülésekkel járhat.Helytakarékosság szempontjából mi is a szekcionált garázskaput ajánljuk, hiszen egy szűkebb garázs esetén nem vesz el a falnyílás méretéből, így szélesebb gépjárművek is könnyedén parkolhatnak a garázsban, a helykihasználás optimalizálható. Speciális sínvezetéséből adódóan a legtöbb helyre illeszkedik. A nagy színválaszték, illetve mintázatok garantálják a garázsajtó maximális illeszkedését a ház homlokzatához.

A Ditec Top 903h mennyezetre szerelhető kapunyitó automatikát ajánlottunk. A maximális 3m-es kapumagassághoz ajánlott meghajtás ideális szekcionált, illetve billenő garázskapukhoz is.Technikai specifikációi: bordásszíjas áttételes, csendes járású, 24V-os meghajtó motorral, 900N teljesítménnyel, digitális kijelző, akadályérzékelés. A beépített encodernek hála végállás kapcsolókat nem igényel, a véghelyzetek előtt lelassít. Áramszünet alkalmával kézzel vagy akkumulátoros készlettel oldható. Nyitási sebessége 210mm/s. 2500 mm kapumagasságig szerelhető. Beépített rádióvevővel, világítással, 2 db négycsatornás távirányítóval.

Különösen ajánljuk ezt a Normstahl kapu / Ditec automatika szettet, amit beszerezhet Távnyitó szaküzletünkben, DrGATE szakszervizünk pedig vállalja a szakszerű beépítését.

Kiemelt bejegyzések
Kategóriák
bottom of page