top of page

Híreink

Ditec Top 903 húzómotort telepítettünk

Egy modern háztartás életében rendkívül fontos a biztonság és kényelem, ezért ajánljuk rendszeresen a DrGATE lakossági kaputechnikai szolgáltatásainkat. Sok esetben találkozunk elavult berendezésekkel, legyen az garázskapu, kertkapu vagy ezek automatikái. A jelenlegi esetben is ilyennel találkoztunk, egy ősrégi Marantec motort cseréltünk Ditec Top 903 termékre.

Miért épp a Ditec Top motorját ajánlottuk? A Ditec márka luxust, prémium minőséget képvisel a kapunyitók világában. További pozitívum, hogy az általunk telepített Ditec termékekre a garancia 1 év, mely akár 5 évre is kibővíthető, amennyiben évi egy alkalommal karbantartást rendel a DrGATE lakossági szakszerviztől.

A DrGATE a Ditec Top 903 mennyezetre szerelhető kapunyitó automatikát ajánlotta a régi Marantec motor helyett, amely nagyon elhasználódott a hosszú évek során. A maximális 3m-es kapumagassághoz ajánlott meghajtás ideális szekcionált, illetve billenő garázskapukhoz is. Technikai specifikációi: bordásszíjas áttételes, csendes járású, 24V-os meghajtó motorral, 900N teljesítménnyel, digitális kijelző, akadályérzékelés. A beépített encodernek hála végállás kapcsolókat nem igényel, a véghelyzetek előtt lelassít. Áramszünet alkalmával kézzel vagy akkumulátoros készlettel oldható. Nyitási sebessége 210mm/s. 2500 mm kapumagasságig szerelhető. Beépített rádióvevővel, világítással, 2 db négycsatornás távirányítóval. A fenti tulajdonságok miatt ajánlottuk a Ditec Top 903 motort, mely tökéletesen megfelel a helyszín, valamint felhasználás követelményeinek.

A DrGATE Ditec Top húzómotort telepített

A kaputechnikai berendezések sok esetben a szakszerű, rendszeres karbantartás hiánya miatt szorulnak végül komplett cserére. A kapu automatika cseréje értelemszerűen jóval nagyobb kiadást jelent a szerviznél. Ahhoz, hogy az ilyen esetek megelőzhetőek legyenek érdemes kisebb hibák esetén is felkeresni a szakszervizt a professzionális javítás érdekében. Mindenzt tapasztalatból írjuk, hiszen a GATE Csoport több mint 28 éve végez telepítést, szervizt, karbantartást.

Röviden a DrGATE karbantartásról: minden termék megrendelt karbantartási átvizsgálása esetén sor kerül a berendezés teljes mechanikai átvizsgálására, elektromos szerelvények, külső vezetésű kábelek, védőcsövek sértetlenségének ellenőrzésére, érintésvédelem elektromos kötéseinek ellenőrzésére, utánhúzására, valamint funkcionális átvizsgálásra, mely magában foglalja valamennyi lehetséges működési mód, a kiegészítő eszköz, a berendezés működésének leellenőrzését, különös tekintettel a biztonsági eszközök működőképességére.

Keresse a DrGATE lakossági kaputechnikai szakszervizt és munkatársaink alapos felmérés után pontos ajánlatot adnak a szervizre, cserére, illetve rendszeres karbantartásra is!

Kiemelt bejegyzések
Kategóriák
bottom of page