top of page

Híreink

Ditec Top húzómotorra cseréltük a régi Torlift automatikát


Ditec Top Torlift helyett

A GATE Csoport - melynek tagja a DrGATE - több mint 28 éve foglalkozik kapu- és rakodástechnikával, ez idő során számtalan berendezéssel találkoztunk, így szakembereink majdnem első ránézésre észreveszik a készülékek hibáit. A DrGATE ezúttal ismét egy menthetetlen garázskapu húzómotorba botlottunk. Most Torlift márkájú volt a cserélendő automatika, mely a hosszú évek során nagyon elhasználódott. Helyette a mostanában igen népszerű Ditec Top 603-as motort szereltünk a garázs mennyezetére.

Miért épp a Ditec Top motorját ajánlottuk? Mert a Ditec márka luxust, prémium minőséget képvisel a kapunyitók világában. További pozitívum, hogy az általunk telepített Ditec termékekre a garancia 1 év, mely akár 5 évre is kibővíthető, amennyiben évi egy alkalommal karbantartást rendel a DrGATE lakossági szakszerviztől.

A Ditec Top 603 kapu automatika szekcionált és billenő lakossági garázskapukhoz ideális, maximum 9-17 négyzetméter felülettel, maximálisan 3 méter kapumagassághoz. Szíjas hajtású automatika, végállás kapcsolókat nem igényel, mivel a beépített encoder segítségével a vezérlő mindig tudja, hogy a kapu mozgása éppen hol tart. Áramszünet esetén kézzel oldható.

Amennyiben nem biztos benne, hogy kapuja milyen automatikát igényel, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a DrGATE kollégáival, akik készséggel segítenek kiválasztani a megfelelő kapu mozgató motort.

Kiemelt bejegyzések
Kategóriák
bottom of page