top of page

Híreink

Kapu gyártás a DrGATE-nél

A kapu gyártás folyamata alapos tervezést, valamint precíz szakmunkát igényel, ehhez nem is lehetne ideálisabb háttere DrGATE-nek a lakossági kaputechnika területén.

A GATE Csoport csaknem 30 éve foglalkozik kaputechnikai berendezések telepítésével, szervizével, karbantartásával. Ez idő alatt lehetőségünk nyílt megismerni a kaputechnikai piac minden szegmensét. Megtanultuk, miként kezeljünk újabbnál újabb kihívásokat, melyek a piac igényeit kielégítő kaputechnikai termékek megjelenésével számos feladatot állítottak a GATE Csoport elé. Szinte az összes, piacon fellelhető márkát, terméket telepítettük már, így márkafüggetlen szervizzel állunk ügyfeleink rendelkezésére.


2014-ben a GATE Csoport célcsoportok alapján külön cégekre oszlott annak érdekében, hogy cégeink kimondottan saját ügyfeleik részére specializálódhassanak, így alakult ki a DrGATE is. Mi csak és kizárólag a lakossági kaputechnika területével foglalkozunk immár öt éve.

Idővel kialakultak saját elképzeléseink, megoldásaink, így lakatos műhelyünkben szép számra készülnek egyedi gyártású kapuk. Hiszen minden ingatlan más kialakítással rendelkezik, ezért a kapu gyártás során is egyedi tervek alapján kell dolgoznunk a legmegfelelőbb végeredmény érdekében.



A kapu gyártás, telepítés folyamata

- Szakembereink egyeztetnek a kívánt kapuról

- Helyszíni felmérés során számba veszik a lehetőségeket, ügyfelünkkel egyeztetve kiválasztják a megfelelő megoldást

- Szakértőink megtervezik a kaput, majd kiajánlják

- Az ajánlat jóváhagyása után lakatos műhelyünkben a kaput technikus kollégáink elkészítik

- Ez után szakembereink a helyszínre vonulva a kaput telepítik, kapunyitó automatika beszerelése esetén ügyfelünk részére oktatást tartanak


Milyen kapuk jöhetnek szóba egy magánház esetében?

- Kertkapu: sínen guruló tolókapu, úszó tolókapu, nyílókapu (egy vagy kétszárnyas kapu)

- Garázskapu: szekcionált kapu, billenő kapu (általában igyekszünk modernebb, szekcionált kaput ajánlani)

- Igény szerint a klasszikus kaputípusokon felül egyedi, innovatív megoldásokat is ajánlhatunk a helyszín ismeretében


Természetesen kapu gyártás és telepítés mellett foglalkoznunk kell azzal is, milyen kapunyitó automatika mozgatja majd a berendezést. Az ügyfeleinknél már bevált, modern kapunyitó automatikákat ajánljuk, melyekkel kaputávnyitó segítségével könnyen, gyorsan nyitható távolról a kapu. Ezek különböző biztonsági funkciókkal felszerelt eszközök, a DrGATE kollégái szívesen segítenek kérdés esetén.


Mint minden berendezésnél, nem szabad megfeledkezni a kapu rendszeres karbantartásáról sem, hiszen ennek hiányában a kapu hamar elromolhat és mint tudjuk a hibát könnyebb megelőzni, mint orvosolni.


Kapu gyártás vagy csere esetén kérjük, vegye fel a kapcsolatot a DrGATE szakembereivel, akik készséggel állnak rendelkezésre!

Kiemelt bejegyzések
Kategóriák
bottom of page