top of page

Híreink

ALLMATIC kaputechnikai termékek


Allmatic kaputechnika

Automata kaput telepítene kertjébe vagy garázsába? Egyszerűnek tűnhet a helyzet, hiszen sokan ajánlanak kapuautomatikákat. Azonban honnan lehet teljesen biztos abban, hogy a megadott ajánlatban szereplő termék valóban jó minőségű? Hogy illik-e a kapujához? Könnyű-e beszerelni? Vagy esetleg új kaput is szeretne? Itt segítünk mi, a Dr.GATE lakossági kaputechnikai szakszerviz. Komplett megoldást találunk, hiszen a Dr.GATE megtervezi, legyártja, telepíti, szervizeli, igény esetén pedig karbatnartja kapuját.

A GATE Csoport, mely ipari, közületi/társasházi, valamint lakossági kaputechnikával is foglalkozik, csaknem 30 éves fennállása alatt minden létező kaputechnikai terméket telepített, illetve szervizelt. Ezáltal hamar rájöttünk, hogy milyen márkákat érdemes ajánlani.

Távnyitó szaküzleteink évek óta forgalmazzák az ALLMATIC termékeit. Ez idő alatt világossá vált, hogy a gyártó széles termékpalettája, a termékek teljes körű európai gyártása, színvonala, modern kinézete, minősége ideális arra, hogy a Dr.GATE lakossági kaputechnikai szakszerviz is jó szívvel ajánlja ügyfeleinek.

2018. júliusában a GATE Távnyitó Kft. az ALLMATIC termékek kizárólagos forgalmazója lett. Az ALLMATIC ugyancsak 30 éve foglalkozik kaputechnikai berendezések tervezésével, gyártásával. A folyamatos tesztelés, illetve fejlesztések biztosítják a megbízható, hosszú távú problémamentes működést, ritka meghibásodást.

ALLMATIC termékeket több mint 40 országban forgalmazzák világszerte, a gyártó figyelmének középpontjában minden esetben a végfelhasználó áll. Széles termékpalettája garantálja a lehető legtöbb helyre való telepíthetőséget. A 30 éves ALLMATIC termékei a legjobb ár-érték-minőség képviselői, valamint legszebb dizájnnal rendelkező kaputechnikai eszközeink. Említésre méltó a komplett Olaszországban történő tervezés és gyártás, mellyel a tökéletes minőséget, funkcionális és modern dizájnt garantálják a felhasználó részére. Emellett teljes körű támogatói hátteret biztosítanak a szakszerű beüzemelés, valamint működtetés érdekében.

A modern külsejű ALLMATIC termékeket jó szívvel ajánljuk lakossági felhasználásra. A termékek az alábbiak: - toló- és nyílókapu automatikák - kapunyitó vezérlések - vevőegységek - kaputávnyitók - kiegészítők: antennák, lámpák, fotocellák

Fontos megemlíteni a rendszeres karbantartás fontosságát is, melyre mi, a Dr.GATE lakossági kaputechnikai szakszerviz különösen nagy figyelmet fordítunk. Hiszen nem elég a jó minőségű terméket beszerezni, arról időről-időre gondoskodni is kell a meghibásodások elkerülése miatt. Kérjen egyéni ajánlatot kapu karbantartásra!

Kiemelt bejegyzések
Kategóriák
bottom of page