top of page

Híreink

Kapunyitó motor márkáink: Allmatic

Az olasz Allmatic kapumotor márkát a GATE Csoport cégeivel több éve ajánljuk ügyfeleink részére. Széles termékpaletta, teljes körű európai gyártás jellemzi a termékeket a trendi kinézet, minőségi alkatrészei mellett. A folyamatos tesztelés, illetve fejlesztések biztosítják a megbízható, hosszú távú problémamentes működést, ritka meghibásodást. Így teljes biztonsággal kínáljuk mi is ügyfeleink részére.

Allmatic termékeket több mint 40 országban forgalmazzák világszerte, a gyártó figyelmének középpontjában minden esetben a végfelhasználó áll. Széles termékpalettája garantálja a lehető legtöbb helyre való telepíthetőséget. A 30 éves Allmatic termékei a legjobb ár-érték-minőség képviselői, valamint legszebb dizájnnal rendelkező kaputechnikai eszközeink. Említésre méltó a komplett Olaszországban történő tervezés és gyártás, mellyel a tökéletes minőséget, funkcionális és modern dizájnt garantálják a felhasználó részére. Emellett teljes körű támogatói hátteret biztosítanak a szakszerű beüzemelés, valamint működtetés érdekében.

A modern külsejű Allmatic termékeket jó szívvel ajánljuk lakossági felhasználásra. Általunk kínált termékeik az alábbiak: - Allmatic Kalos tolókapu automatikák 800-1200 kg tömegű kapukhoz - Allmatic Kineo 02 ECO és Xtilus kétszárnyú kapunyitó szettek 250-400 kg-os kapuszárnyakig

Fontos megemlíteni a rendszeres karbantartás fontosságát is, melyre mi, a Dr.GATE lakossági kaputechnikai szakszerviz különösen nagy figyelmet fordítunk. Hiszen nem elég a jó minőségű terméket beszerezni, arról időről-időre gondoskodni is kell a meghibásodások elkerülése miatt. Kérjen egyéni ajánlatot kapu karbantartásra!

Kiemelt bejegyzések
Kategóriák
bottom of page