top of page

Híreink

Gyorskapu telepítés - energiamegtakarítás

BMP DynamicRoll gyorskaput telepítettünk egy szekcionált kapu elé Partnerünk telephelyén. Ez a döntés szorosan összefügg a nemrégiben kirobbant energiaválsággal, Partnerünk hőveszteség- és költségcsökkentésre törekedett.


A különböző üzemek, csarnokok, raktári helyiségek energiahatékonyabbá tétele a legjobb módja az üzemeltetők energiafogyasztásának csökkentésére. Hosszútávú megtakarítási lehetőségek szinte minden üzemben rejlenek. A megoldások általában gyorsan végrehajthatóak anélkül, hogy a meglévő infrastruktúrán jelentős változtatásokat kellene eszközölni.Így történt ez Partnerünk telephelyén, ahol a raktárépület árukiadó területe szorult átalakításra energia megtakarítási szempontok miatt. Korábban a szekcionált kapu nyitásával-zárásával oldották meg a folyamatos árukiadást, de ez semmilyen szempontból nem volt ideális lassú működése, valamint nagyobb fogyasztása miatt. Így a megoldás egy BMP DynamicRoll gyorskapu lett, később azt is leírjuk hogyan oldottuk meg a fennálló problémát.


Miért a BMP gyorskapu a legjobb választás?

A GATE Csoport 2017. májusa óta a forgalmaz és telepíti a BMP ipari gyorskapu termékeit. A BMP Group egy több mint 20 éve működő, ipari logisztikával foglalkozó cégcsoport. Évente több mint 10 000 gyorskaput gyártanak, világviszonylatban is jelentős szerepet vállalnak. Gyorskapuikat különösen tisztaterekbe, temperált terekbe, magas páratartalmú helyiségekhez, valamint olyan helyszíneken ajánlják, ahol különleges technikai paramétereknek kell a kapunak megfelelnie a megforduló személyek, illetve ott tárolt áruk, anyagok védelme érdekében.

A DynamicRoll termékek számtalan módon telepíthetőek, ablakos változatban, áttetsző / fényáteresztő ponyvával, menekülőútba T / H kivágású ponyvával, egyedi fotónyomtatású ponyvával, különféle extrákkal, mint a biztonsági fotocella vagy fényfüggöny, amely akár egy ujjal is kapcsolható.

Külön kiemeljük, hogy a gyorskapuk merevítőborda nélküliek, Class 2-es szélellenállási besorolással.


A BMP DynamicRoll önjavító inverteres gyorskapuk ideális megoldások olyan helyszíneken, ahol elengedhetetlen a gyors működés, megbízhatóság és biztonság, logisztikai központokban, ahol fontos a gyors ki- berakodás. Ezért is ajánlottuk a BMP DynamicRoll 6x5m méretű gyorskaput Partnerünk részére.


A telepítés során a gyorskapu a meglévő szekcionált kapu belső oldalára került, hogy a napközbeni intenzív árukiadás alkalmára csökkentsék a hőveszteséget. A nyitva tartás intenzív időszakában használják, egyéb esetben a szekcionált személybejárója alkalmas a közlekedésre, valamint a vállalat nyitva tartása után természetesen a szekcionált kapu adja meg az ideális biztonságot.


Amennyiben az energiamegtakarítás az Ön vállalatát is érinti, érdemes elgondolkodni a lehetőségeken, ehhez is segítséget nyújt Energiatakarékosság oldalunk. Emellett, amennyiben felveszi velünk a kapcsolatot közösen kitalálhatjuk az optimális, gazdaságosabb kaputechnikai megoldást.

Comments


Kiemelt bejegyzések
Kategóriák
bottom of page