top of page

Híreink

Komplex kapu automatizálás Allmatic kapumotorokkal

Vidéki, nagyüzem telephelyén igényelt Partnerünk kapu automatizálás munkát guruló kapuból teleszkópos úszókapuhoz, illetve kétszárnyú nyílókapuhoz, 7-8 méteres nyílásokkal.Ehhez a munkához a cégcsoportunknál már bevált, Allmatic olasz kapumotor gyártó vállalat termékeit ajánlottuk, akik 1989 óra a kaputechnikai piacon vannak. Allmatic gyártó termékeit a GATE Csoport a kezdetektől forgalmazza. Ez idő alatt csak erősebb lett a kötelék a két cég között, így 2018. augusztusától a GATE Távnyitó Kft. az Allmatic termékek kizárólagos forgalmazójává vált.

30 éves fennállásuk, termékeik színvonala, folyamatos fejlesztésük a biztosíték a megbízható, hosszú élettartamú berendezéseikre. Az Allmatic termékeink a legjobb ár-érték-minőség képviselői, valamint legszebb dizájnnal rendelkező kaputechnikai eszközeink. Bátran ajánljuk ezen eszközöket lakossági, társasházi vagy közületi, ipari használatra is!


Allmatic fontos ismérvei:

TECHNOLÓGIA - KUTATÁS: Szakértőkből álló műszaki részlegük minden nap azon dolgozik, hogy innovatív projekteket dolgozzon ki, hogy a lehető legjobban kielégítse vásárlói igényeit.


TOVÁBBKÉPZÉS: Képzéseket kínálnak termékeinkről, valamint a telepítési, programozási eljárásokról, hogy teljes körű szakmai felkészülést biztosítsanak viszonteladóiknak.


TÁMOGATÁS: Hatékony, pontos technikai segítségnyújtási szolgáltatást kínál minden téren


RUGALMASSÁG: Fiatal, lendületes csapatuk minden esetben a legjobb megoldást kínálja.


OLASZORSZÁGBAN GYÁRTOTT MINŐSÉG: Gyártási folyamatuk tesztelt minőségbiztosítási rendszeren és olyan alapanyagok kutatásán alapul, amelyek biztosítják a nagy teljesítményt és a hosszú élettartamot.


FUNKCIONÁLIS - MODERN TERVEZÉS: Az Allmatic eleganciát, emellett funkcionalitást kínál, hogy még a legigényesebb ügyfeleket is meggyőzze.


Munkánk során teleszkópos úszókapura való átalakítást vállaltunk, a kapuvázhoz kiegészítő keretet gyártottunk, a kapu automatizálás pedig Allmatic Industrial tolómotor szettel történt.

Emellett kétszárnyú kapu átalakítása is történt, mely esetben megerősítettük a kapu szerkezetet, emellett átalakítottuk, cseréltük a forgáspontokat, valamint síkmágnest telepítettünk, illetve nyitásérzékelőt alakítottunk ki.

Kétszárnyú nyílókapu automatizálás is sorra került, melyet ALLMATIC Industrial nyílókapu szettel szereltünk.


A komplex munkák kihívást támasztanak felénk, melyet szívesen fogadunk, így amennyiben Önnek is hasonló problémája akad kapu automatizálás terén, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal, akik egy gyors felmérés után optimális megoldással állnak elő.
Comments


Kiemelt bejegyzések
Kategóriák
bottom of page