top of page

Híreink

Lapozódó nyílókapu telepítés Sommer földbe süllyesztett motorralMegbízás jellege

Lapozódó nyílókapu telepítés

Ajánlott kaputechnikai termék

Sommer Twist UG kétszárnyas kapunyitó szett

Kivitelezés

Lapozódó nyílókapu telepítés munkájával bízott meg Partnerünk egy balatoni magánháznál. Ügyfelünk egy 5300mm nyílásba álmodott kertkaput, azonban a helyszín alapos felmérése során kiderült, hogy nincs elég hely a területen belül egy megszokott kétszárnyú kapu vagy tolókapu telepítésére. Ezért lapozódó nyílókapu telepítés jött szóba, melyhez Sommer Twist UG kétszárnyas kapunyitó szettet ajánlottunk.

Miért éppen Sommer motort ajánlottunk?

A Sommer megfizethető, gyorsan felszerelhető automatikákat kínál. Garázskapu-, valamint nyílókapu meghajtásaik megbízhatóan működnek minden körülmények között. A gyártó hosszú élettartamú kapumeghajtásaiban még évek múlva is megbízhat. Ez a kiváló minőségnek, az egyszerű kezelhetőségnek, a gondos megmunkálásnak, illetve a megfelelő tanúsítványoknak köszönhető.

A Sommer Twist UG kétszárnyas kapunyitó szett láthatatlanul teszi hatékonnyá a kaput, mivel a meghajtás a terepszint alá van beépítve. Áramkimaradás esetén a kapu mechanikus vészreteszelés kioldással kézzel is könnyedén nyitható, ez a funkció a kapuhoz tartozó kulccsal hozható működésbe. Természetesen a kapuautomatika mellé minden esetben biztonsági tartozékokat is ajánlunk, mint például a fénysorompó, a biztonsági érintkezőléc, stb.)

A lapozódó nyílókapu telepítés során porfestett alumínium zártszelvény profilokkal töltöttük ki a kapuvázat, ezáltal minimál megjelenést tükröz, a házzal harmonizálva. Alumínium, hiszen az ellenáll a korróziónak. Rozsdamentes jellemzőjének köszönhetően kültéren is bátran alkalmazható, nem tesz benne kárt a szeles-, fagyos-, vagy a csapadékos időjárás.

Porfestés során a por állagú festék részecskéket elektromos töltéssel látják el, melyet a szintén elektromos töltéssel ellátott alumínium felület a festési eljárás során magához vonz. A kemencében történő beégetés során a felületre tapadt porfesték térhálósodik, így egy rendkívül tartós, hőálló, rugalmas és homogén felületi bevonatot kapunk. A fentiek alapján porfestett alumínium zártszelvény is tökéletes megoldás lett a lapozódó nyílókapu telepítés során.

A területen egy további, azonos, porfestett alumínium zártszelvény profilokkal kitöltött 6 méteres úszókaput is telepítettünk, külön bejegyzésben számolunk be róla, melyet itt olvashatnak: (link később)

Amennyiben kérdése merülne fel kapu motorokkal, kaputelepítéssel vagy már meglévő kapu automatizálásával kapcsolatban, kollégáink szívesen segítenek a megfelelő motor kiválasztásában, ne habozzon felvenni velük a kapcsolatot!

コメント


Kiemelt bejegyzések
Kategóriák
bottom of page